John Doe Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Mal by som záujem o nejakú knihu o fábii t.j. opravy,popis,údržba... Kto máte akú knihu a ktorá je asi tá najlepšia,keďže je ich viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Zkoušel jsi hledat? Vím, že jsem sem ty knížky dával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskoRS Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 C E N Z U R A! (nabizeni stazene dilenske prirucky za penize...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Kdyby někdo chtěl, mám je všechny na prodej.Jsou použité, ale v dobrém stavu. Fabii už nemám, jsou mi na nic. Info na SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Mischicka,samozrejme že som použil funkciu hľadať,niečo mi našlo,ale nie k mojej spokojnosti,tak som založil novú tému,prepáč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 OK, to Tě šlechtí Jinak jestli jsi našel nějaké staré téma s literaturou, lze místo zakládání nového tématu přidat příspěvek i tam. Jinak dřív jsem měl taky Fábku, takže doma mám též nějakou literaturu, ne na prodej, ale můžu sem hodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Raca vďaka,aj ked ti to tu vymazali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 ....já si to radši vymazal sám,objevovali se už bonz zprávy tak sem nechtěl provokovat a sem rád že sis to stačil přečíst.jen mě vytočil ten vychcánek o pár postu víš,z tahovejch mi je opravdu na bliti.prodavat stažený věci to chce fakt žaludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 23. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 jj ľudia snažia zarobiť na čom sa len dá,išlo mi skôr o tlačenú formu knihy,lebo nie vždy sa to dá skĺbiť dohromady oprava auta a pc,ale už to mám aj v el.podobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 Vždy ked idem niečo robiť si to prečítam v DP a vytlačím .Po skončení založím do šanonu a mám to kedykolvek k dispozícii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.