Publikováno Listopad 22, 200816 r Mal by som záujem o nejakú knihu o fábii t.j. opravy,popis,údržba... Kto máte akú knihu a ktorá je asi tá najlepšia,keďže je ich viac?
Listopad 22, 200816 r Kdyby někdo chtěl, mám je všechny na prodej.Jsou použité, ale v dobrém stavu. Fabii už nemám, jsou mi na nic. Info na SZ.
Listopad 22, 200816 r Autor Mischicka,samozrejme že som použil funkciu hľadať,niečo mi našlo,ale nie k mojej spokojnosti,tak som založil novú tému,prepáč.
Listopad 23, 200816 r OK, to Tě šlechtí Jinak jestli jsi našel nějaké staré téma s literaturou, lze místo zakládání nového tématu přidat příspěvek i tam. Jinak dřív jsem měl taky Fábku, takže doma mám též nějakou literaturu, ne na prodej, ale můžu sem hodit foto.
Listopad 23, 200816 r ....já si to radši vymazal sám,objevovali se už bonz zprávy tak sem nechtěl provokovat a sem rád že sis to stačil přečíst.jen mě vytočil ten vychcánek o pár postu víš,z tahovejch mi je opravdu na bliti.prodavat stažený věci to chce fakt žaludek
Listopad 23, 200816 r Autor jj ľudia snažia zarobiť na čom sa len dá,išlo mi skôr o tlačenú formu knihy,lebo nie vždy sa to dá skĺbiť dohromady oprava auta a pc,ale už to mám aj v el.podobe
Listopad 23, 200816 r Vždy ked idem niečo robiť si to prečítam v DP a vytlačím .Po skončení založím do šanonu a mám to kedykolvek k dispozícii
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.