Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahoj, mám Tdi 81kw, rok 98, něco mi žere baterku. odpojil jsem baterku a dal tam zkoušečku a povyndaval všechny pojistky a čekal kdy zhasne ale nic se nestalo. Na svorkovnici u baterky to půjde přes druhý kabel z leva, je druhý nejtlusčí a vede nejspíš pod volant. Dál nevím. Poradí někdo?

Vloženo

člověče, čtu to asi po desátý dokola a stále jsem nepochopil co vlastně děláš. Jestli ti něco bat. vycucává, sežeň ampermetr, odpoj baterii a změř odběr za klidu. Koukni na světýlka, radio , cokoli v zapalovači atd.

Vloženo

Přesně tak, něco mi bere za klidu z baterky, nemám ampérmetr ale jenom jsem tam dal (na baterku a odpojený kabel od baterky) žárovku a svítí jako blázen. Tudíž mi něco z ní tahá za klidu, (vyndaného klíčku) proud. Pojistky jsme všechny povydnaval a pořád to má odběr. Tak, už nevím co bych ještě odpojil, dokonce i rádio jsme vyndal a pořád nic. Tak jsme myslel než dojedu někam do servisu jestli to není nějaký známý prčoblém. Bohužel nevím jak lépe to popsat, nejsem odborník.

Vloženo

tak o takovým zkoušení slyším poprvý....... :wacko: koukám jak blázen

nechci ti kazit radost z diagnózy ale je to nic neříkající možná až nesmyslný "test" takhle se fakt nikam nedostaneš.

poptej se mezi známíma jestli nemaj nějaký multimetr stačí nějaký obyč. a pak jen odpojovat a odpojovat :rolleyes:

nejklasičtější je světlo v kufru, radio(to jsi vyloučil).....nedělal jsi něco na autě??

Vloženo

Nedělal, světlo v kufru ě napadlo taky, někdo předemnou tam udělal vypínač. Není tam alarm, centrál není na dálku, prostě nic už mě nenapadá. Ta zkoušečka je v podstatě jako měl prodejce baterek (nejdřív jsme myslel, že po roce a tudíž v záruce odešla) Měl to samý ale jako malej šroubovák :-) teď to byl spíš takový domácí ppokus a nic lepšího mě nenapadlo. Stejně skončím u odborníka. :-) a v mém případě to bude nějaký průser alespoň za litr. Zatím dík

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...