Tesna Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tak jsem dnes zastavil na křižovatce v řadě aut a borec ve Fabce za mnou zaspal, nedobrzdil a posunul mne na auto přede mnou. Vpředu to odnesla jen RZ, možná nárazník. Vzadu hlavně spodek kufru, bohužel to asi bude muset jít na stolici. Jinak výfuk, zadní světlo, nárazník a možná 5. dveře. Fabka dopadla nejhůř. Jak do mne vletěl, tak se mi zahákl za tažné oko a to mu posunulo celý předek včetně světel a chladiče tak o 15 čísel dozadu. Já i ten přede mnou jsme odjeli, Fabku museli odtáhnout. Naštěstí se nikomu nic nestalo, největší šok asi měl náš pes a pes v autě před námi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 my už takhle na octě máme 3. zadní nárazník. naštěstí to byl vždycky jenom praknutej nárazník a nic víc. tak ať ti to rychle a dobře spraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Ach jo - ďaľša poistná udalosť ! Tak želám nech to máš aspoň čím skôr opravené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 To vypadá žes musel mít zadní kola ve vzduchu,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesna Vloženo 24. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Chvilku asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 smutná událost ale ta provokace 1.4 je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 jj ta 1.4 je super!!! paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ja si chtěl na Fábii nalepit HTP,ale to by asi nikdo nesežral kvůli sazím.No leda tam dát SDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 je to len o tom ze niektori vodici si myslia ze je este september... aj dnes rano u nas nasnezilo a na 15km co mam domov z prace 3 auta v priekope to hovori za vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 (editace) jak nejde o zivot, jde o houby, v nedeli se zabil znami, mel 20let a jeli zavody od benzinky do dediny, rucicka zastavena na 160km/h, holcina je v Brne a jeji zivot visi na pristrojich, takze od tej doby se divam na dopravni nehodu jinak. radej 100 tukancu nez 1 smrtak... Editováno: 25. Listopad 2008, autor: Vinca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.