Přejít na obsah

Fabia I. rs - klíčky zamčené v autě

Power156

Doporučené příspěvky

Ahoj, řešim problém znamej si zabouch klíče v autě a auto se zamklo, je to za sejfovaný, tak jsem zkusil odpojit couvačky(spínač couvaček) a nahnat tam plus, ale vůbez se to nechce od sejfovat, kde dělám chybu, podle schémat by to mělo šlapat

to se stalo kamošovi na oktě ,rozbil to nejnenší okenko a poslal tam 3 letýho syna ,ten se tim protáhl a přines mu je. oprava do litru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to taky viděl a stalo se to tak, že kolega měl klíče v kapse u bundy, dálkou odemkl, otevřel zadní dveře, hodil bundu i s klíčema na sedačku a zavřel. No a za 30 sekund se auto zamklo, protože mu nefungoval mikrospínač ve dveřích a komfortka nepoznala, že dveře byly otevřeny.

Odkaz ke komentáři

Jojo, to se mi taky jednou stalo, odemkl jsem dálkou jen kufr, dal klíče do bundy, bundu hodil do kufru a zabouchl, kouknu do kapsy od kalhot, že si odemknu dveře a pak jsem si to uvědomil. To byste nevěřili, jak jsem na sebe nadával. Takže mě známej odvezl 75km domů pro náhradní klíče a zase zpět. Od té doby si dávám klíče zásadně do kapsy u kalhot.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...