Publikováno Listopad 24, 200816 r Ahoj, řešim problém znamej si zabouch klíče v autě a auto se zamklo, je to za sejfovaný, tak jsem zkusil odpojit couvačky(spínač couvaček) a nahnat tam plus, ale vůbez se to nechce od sejfovat, kde dělám chybu, podle schémat by to mělo šlapat
Listopad 25, 200816 r Ahoj, řešim problém znamej si zabouch klíče v autě a auto se zamklo, je to za sejfovaný, tak jsem zkusil odpojit couvačky(spínač couvaček) a nahnat tam plus, ale vůbez se to nechce od sejfovat, kde dělám chybu, podle schémat by to mělo šlapat to se stalo kamošovi na oktě ,rozbil to nejnenší okenko a poslal tam 3 letýho syna ,ten se tim protáhl a přines mu je. oprava do litru.
Listopad 25, 200816 r odtáhnout řidičovy dveře a drátem (probodnout těsnění dveří) zmáčknout knofl na odevření dveří
Listopad 25, 200816 r No nechápem ale ako sa to mohlo stať? Auro predsa dialkou nezamknem ked mám otvorené vodičove dvere. Jedine spolujazdcove ale nechápem kto zamyká auto ešte predtým než zavre dvere. S cúvačkou to ma aky zmysel? Kde si to čítal?
Listopad 25, 200816 r Už jsem to taky viděl a stalo se to tak, že kolega měl klíče v kapse u bundy, dálkou odemkl, otevřel zadní dveře, hodil bundu i s klíčema na sedačku a zavřel. No a za 30 sekund se auto zamklo, protože mu nefungoval mikrospínač ve dveřích a komfortka nepoznala, že dveře byly otevřeny.
Listopad 25, 200816 r Jojo, to se mi taky jednou stalo, odemkl jsem dálkou jen kufr, dal klíče do bundy, bundu hodil do kufru a zabouchl, kouknu do kapsy od kalhot, že si odemknu dveře a pak jsem si to uvědomil. To byste nevěřili, jak jsem na sebe nadával. Takže mě známej odvezl 75km domů pro náhradní klíče a zase zpět. Od té doby si dávám klíče zásadně do kapsy u kalhot.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.