Publikováno Listopad 24, 200816 r Zdarec borci, Tak prosinec je už za dveřmi a ja se ptám kterej řízek ještě nepřezul, potom komu se povedl nějakej slušnej smyk (s následkem,bez následku) a co si přejete pod stromeček. Jinaj,abych se přiznal ja přezul dneska a byl to i můj darek k vánocům a smyk byl jsem řádit a zatim bez následku. Tak pište
Listopad 24, 200816 r Zatím ještě nepřezuto... smyk? Jen přez ručku do vrat jako každou zimu. Ale v sobotu to taky pěkně klouzalo
Listopad 24, 200816 r Bydlim v Semilech - mame tam cca pul metru snehu takze smykem sem jezdil skoro porad,ponevadz u nas neco jako silnicari zrejme nefunguje... ASR je uplne naprd.
Listopad 24, 200816 r Autor Bydlim v Semilech - mame tam cca pul metru snehu takze smykem sem jezdil skoro porad,ponevadz u nas neco jako silnicari zrejme nefunguje... ASR je uplne naprd. Nojo silničáři jsou každý rok překvapeni velice,že sníh zasypal jim silnice
Listopad 27, 200816 r Jsem z Prahy a hned první ráno po nadílce jsem jel z práce, no spíše stál na semaforech,kde 4x padla zelená než jsem se prodral nahoru.Bylo to totíž v kopci. Výbava:zimní gumy bez jakýkoliv podpůrných elektronických vymožeností.Asi jim nedošla zásilka soli.Vyměnil bych kurýra.
Listopad 28, 200816 r u nás (v Jablonci nad Nisou) podobně jako v semilech , ale už to leze dolu, takže zatim sněhu málo, jako poslední dva roky.. přezuto mám už asi měsíc zadriftoval sem si ve středu vnoci na R10 bouchla mi ve 150km/h zadní guma na dodáfce.. act foto situace Upraveno Listopad 28, 200816 r od kláca
Listopad 28, 200816 r Autor Jo tady (v Litoměřicích - Ústecký kraj) už taky neni sníh ani pamatky jenom zasviněný auto.Ale příští tyden se to vrátí!!!
Prosinec 7, 200816 r Zima je děs. Bruntál klasika, zapoměl jsem si koupit náhradu za ztracenou škrabku, odnesla to kartička pojištěnce. Už budu hodný.
Leden 8, 200916 r Čauky díky kámoši který dělá u silnic jsem se přestal spoléhat na protaženou silnici. Hlavní pro mne jsou kvalitní zimní gumy, lopatka a 9 litrů popela z kamen.
Leden 10, 200916 r Smyky snad porad v kazdy zatacce o rucku (na vesnickych prazdnych silnicich) prozatim bez nasledku. Vybava- zimni gumy a ASR (s cimz nesouhlasim ze je naprd., rozjet se bez ASR chce cit a to dost v mych podminkach, s ASR no problem.)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.