Marek1806 Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Zdravím, na zítra jsem se objednal na montáž zámku zpátečky Construct, ale přemýšlím zda to bude k něčemu dobré. Někdo říká, že jsou to vyhozené peníze. Prosím poraďte. Máte to někdo namontované ve své FII??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MojeJá Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 (editace) Vyplatí nebo nevyplatí težko říct. Každopádně construct jsem si nechal dodělat taky. Je to o důvod více proč si případný zloděj vybere sousedovu fabku bez zabezpečení. Editováno: 30. Listopad 2008, autor: MojeJá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 znám takový lidi ... bydlím v okrese, poměrně velkým, a tady není ukradený auto s Constructem... čert vem technický zařízení, stojí to cca 6000... kupuješ nebo nekupuješ hlavně pocit ... představ si, že jsi zvolil NE a zítra ti auti ukradnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Každé zabezpečení auta proti krádeží je dobré, leč nic není nepřekonatelné....já osobně mám defendlock..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 znám takový lidi ... bydlím v okrese, poměrně velkým, a tady není ukradený auto s Constructem... čert vem technický zařízení, stojí to cca 6000... kupuješ nebo nekupuješ hlavně pocit ... představ si, že jsi zvolil NE a zítra ti auti ukradnou To bych nepřekousl, takovou dobu jsem šetřil a teď chodit všude pěšky, bez auta se neobejdu, jezdím s ním do zaměstnání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrmobil Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 na mě ale nedej, já jsem v tomto zrozená paranoia.. v minulosti mi ukradli už dvě auta ... teď mám havarijní pojištění, Construct, pojištění Construct Security na spoluúčast, garáž a pojištění EuroGAP na plnou hodnotu vozu... kdykoli teď vylezu ven a vidím tam stát "ZASE" auti, říkám "hergot, ještě ho neukradli" .. jak říkám, je to jen o pocitech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 30. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 A nevíte někdo, kolik dává Česká pojišťovna slevu z hav. pojištění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Tuším že mezi 10-20% 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Mít garáž, tak o tom přemýšlim, v opačném případě bych do toho být tebou na 100% šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 určitě jo, jdi do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 1. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak jsem se rozhodl, že do toho půjdu. Zítra jedu do Vel. Meziříčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 Tak určitě se to vyplatí, pokud si chtějí tvoje auto vzít profi zloději, tak si ho vezmou, ale takový ti zlodějíčci to jen tak nepřekonají...není to tak easy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 já mám defendlock,který zamkneš bez klíče-jenom otočíš a pojištovna dala 20% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 To moc nechápu, jak to funguje bez toho klíče někam se stejně musí něco strčit, ne? jinak by to mohl otevřít každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.s.k Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Mám to samý co je na fotce, ale klíč k tomu opravdu potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) Jo, já už sem si to zjistil, při zamykání se to jenom nějak pootočí či co a potom odemknout se to musí klíčem Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) No, niektorí vravia, že u 1,2 nemá význam dávať žiadne zamykanie radiacej páky-bežne sa totiž otvorí kapota, ************ a neco udela************. U ostatných motorov je k prevodovke horší prístup, no u HTP je to vraj záležitosť na 15 sekúnd Editováno: 3. Prosinec 2008, autor: Blacky prepsan navod na obejiti zamku zpatecky :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 (editace) ale tohle Ti udělá někdo, kdo tomu trochu rozumí a zná to, ale trouba co se chce jen svézt , toho zámek odradí...JEN BYCH TU TO MOC NEROZEPISOVAL...JE TO JAKO NÁVOD CO S TÍM MAJ ZLODĚJI DĚLAT...... Editováno: 2. Prosinec 2008, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raulos Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Taky máme Construct a člověk je o trochu klidnější jen na druhou stranu jsem někde slyšel že když ti to auto někdo bude chtít na 100% ukrást tak se mu to povede i s Constructem Nejlepší ochrana je podle mě dost nakrklej dobrman skovanej pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 Ja by som skor siel do Zederu...da sa namontovat i v autorizovanych servisoch Skoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Taky máme Construct a člověk je o trochu klidnější jen na druhou stranu jsem někde slyšel že když ti to auto někdo bude chtít na 100% ukrást tak se mu to povede i s Constructem Nejlepší ochrana je podle mě dost nakrklej dobrman skovanej pod volantem Podle mě, pokud to auto chtějí opravdový profíci, tak je nezastaví nikdo a nic, ani ten pes:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Nemáte prosím někdo fotku, jak vypadá namontovaný Construct (namontovaný shora)? V salonu žádný auto v tu chvíli neměli k dispozici. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Sice jedna nic moc, ale pro predstavu snad staci. Construct FII/Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frenk Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Ahoj, před měsícem jsem si pořídil novou FII a první co bylo, tak jsem si nechal namontovat Construkt. V dnešní době krom Sherlogu asi neni zabezpečení, u kterého si můžeš být na 100% jist, že to auto nečmajznou. Construkt jsem mel i v předchozí FEL, FI, ROOM a co se týče fungování si nemůžu stěžovat. Cena Construktu neni zas tolik velká a říkám si, že je to aspon trošku překážka pro zloděje. Auto garážuju ale i v garáži ho používám. Už to je pro mě automatický. Zaparkuju a zamknu Construkt! Bejt tebou bych neváhal a dal si ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 1. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Už ho tam mám a jsem spokojenej. Nechal jsem ho montovat přímo ve Vel. Meziříčí. Cena 7410Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.