Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Cau panove, budu objednavat nejake origo Osram diody PLCC-2, bile 50-225mcd. Cena bezkonkurencni, oproti tem hroznym cinam v GES/GM za cca 7Kc ... Pri mensim poctu cca 4Kc, pri vetsim cca 3,5Kc ... Byl by zajem? At zbytecne nezasiram bazar.

Jinak neni problem cokoli predelat, vychodni cechy.

Hezky vecer. Dan

Upraveno od danikd

• 2 týdny později...
  • 8 měsíců později...

Dokazu kvalitni osram diody, neoslnuji, vice v inzeratech, mnoho spokojenych zakazniku ... Kdyz to budete kupovat, nedoporucuji dody ktere maji vice jak 250mcd ... Dan

• 2 týdny později...

Pokud by někdo chtěl změnit barvu podsvitu a netroufnul si na to, tak není problém ;) už jsem toho pár udělal a přemýšlím, že se zbavím zelené u sebe v RSu a nahradím ho červenou ala Audi

nevi tady někdo o někom kdo tohle dělá  a je zokolí ostravy ????

Jezdím Praha - Třinec, tak je možnost se dohodnout někdy na víkend ;)

• 2 měsíce později...

Chtel bych jen budíky do bílé barvy. Děla to nekdo v Brně popř okolí ?

Vyměnil jsem ledky zelené za bíle, a pár problemu se ukazalo.

1. svití jak kráva a stlumovaci kolečko na svit nemá vliv, co stím ?

2. podsvit ručiček není skoro vidět

3. asi se mi povedlo zničit ukazovaní vody, když jsem zasazoval ručičku tak v tom křuchlo a neukazuje, dá se to opravit popř vyměnit ?

Použil jsem tyto ledky: http://www.gme.cz/led-plcc2-white-1200-120-p960-071

No, co se tyka PLCC2 LED, tak v bile barve to neni idealni pro pouziti v budicich, jelikoz to ma 1200mCd. Lepsi je pouzit 1206ky, ktery maji nizsi svitivost. S tim souvisi i podsviceni rucicek - ta bila to prebije.

S opravou te civky nevim jestli to nejak jde, spis bych to resil vymenou.

Tak ukazatel vody jsem si opravil sám. A ledky přeletoval za ty 1206ky tak uvidim večír pak hodim foto

Vím kdo to dokáže v Kutné Hoře ( Středočeský kraj).

Kdyby měl někdo zájem, napište do zpráv :-)

post-75750-0-52904300-1398009503_thumb.j

Netaha to krapet v noci do oci? taky jsem premysel o bilym podsvitu, ale asi bych sel cestou Audi, tj. cerveny...

Audi taky dělá bílý podsvícení. Je to parádní, to by se mi líbilo. 

Stejne tak Mercedesy. Lze prece nastavit intenzitu podsvitu, takze to tahat oci nebude.

Jako je fakt, že na plno je to už celkem nepříjemné, ale od toho tam máme kolečko podsvitu jak řiká Lucas.

Takže stačí dát někam mezi minimem a 1/4 a je to pro oči v poho. Mám to otestované 6 hodin v noci v kuse a nepocítil jsem žádnou únavu nebo, že by mě to obtěžovalo.

Souhlas. Navic vy se zelenym podsvitem to mate na plno? Ja jsem to mival na minimum, ale nevedel jsem, kdy mi sviti svetla (tunel light...). Tak to ted mam na tretinu a jsem spokojeny, protoze zaple podsviceni poznam i ve dne.

Já mam podsvícení nastavené někde nad minimem, cca 1/4 až 1/3, a to, že mi svítí světla, poznám snadno podle kontrolky mezi teploměrem a palivoměrem, podle podsvícení ovladačů bych to nepoznal..

Já mám podsvícení nastavené pořád na plno a nijak mi to neobtěžuje. Je to tak už asi udělané aby to ani na plno neobtěžovalo. 

Taky sem to míval na plno, ale po pár delších nočních jízdách jsem to ztlumil, svítilo to moc a vadilo mi to. Ale tohle otázkou názoru, od toho tam to kolečko je, aby si to každej přizpůsobil podle sebe..

..že mi svítí světla, poznám snadno podle kontrolky mezi teploměrem a palivoměrem, podle podsvícení ovladačů bych to nepoznal..

Mne tato kontrolka sviti porad. Mam nakodovane denni sviceni pres mlhovky...

To je zajímavý, jednu dobu jsem taky jezdil na denní svícení přes mlhovky a nejsem si stoprocentně jistej, ale myslim, že mi ta kontrolka nesvítila.. Budu to muset vyzkoušet..

Zkus a uvidis. Pak dej vedet. Byl bych radsi, kdyby nesvitila...

Mě taky svítí pánové.
(Denní svícení mlhovky na předface)

Asi to jinak ani nejde. To ze je to nakodovane na mlhovky je jedno. I to, jestli je tam Skandinavie nebo Amerika. Pokud proste sviti nejaka svetla, tak sviti i kontrolka. U FL uz to logicky bude asi jinak.

Ale jde. Pamatoval jsem si to dobře. Teď jsem byl v autě, nakódoval denní svícení přes mlhovky a na přístrojovce se nic nezměnilo, mlhovky svítí a kontrolka tlumených zhasnutá.. Jedná se taky o předfacelift.

Upraveno od Sharky487

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.