snb-rider Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ahoj, snažil jsem se to najít, ale bez úspěchu. Zajímalo by mě, jestli by šli (a za jakých podmínek) dát faceliftové budíky místo oldface budíků už zeleně podsvícených. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 prohodíš kus za kus pak prohodíš pár drátků podle popisu tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=kontrolka a ještě je vhodný použít čipy immo z těch nových budíků abys nemusel kupovat nenahraný a učit je já to tak udělal a spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 a kontrolku airbagů budeš ignorovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 (editace) 1) buď jí budeš ignorovat nebo 2) vyměníš i bagovou jednotku za 75 pinovou a nebo 3) budíkům přes gateway řekneš že bagy nemáš adresa 19 kódování 00002 (jen ABS) já jsem zatím zvolil variantu 3 Editováno: 5. Prosinec 2008, autor: Raceman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 aha, takže toho je koukám víc, mám v plánu si dodělat ASR a tím dát novou jednotku ABS, kdybych to udělal najednou s budíkama, je problém vyřešen. je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 když vyměníš ABS tak aibagy nespravíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 5. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 ajo, jsem to nedomyslel... ale je to logické... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Ahoj mám na té přístrojovce opravdu označení audi C5 mohu vám to vyfotit ale jde mi o to že třeba palivoměr když pípne rezerva tak vím že sem v háji protože to je spíš jak upozornění na 5km. Myslíte že by se problém vyřešil instalací RS přístrojovky??? pal.pc taky nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 vyfot prosím celkem by mě zajímalo co je to zač, i zepředu, nebo napiš jejich prodejbí číslo (např 8E0 920 433 G) budíky pro octavii by to měli vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 jasný to vyfotím zítra a večer to sem hodím taky mi vrtá hlavou co to je za blbost ale nic mě nepřekvapí po tom co jsem měnil brzdy a bylo mi řečeno v servisu že tam nešlo nic jiného než desky a kotouče z audi A4, to je fuk ale byl bych rád za radu jestli by tam sla přístrojovka z RS I, případně o jak velký a složitý zasah se jedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 rok výroby a motor ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 1998 1.8T předěláno na Laurin a Klement odkaz: http://libimseti.cz/octavius.01?uid=414bce...595915#imgBegin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 nebude ti ukazovat spotřebu leda že bys použil převodník od Doležela (doufám že nekomolím jméno ) a dal maxidot RS 3.generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 tady jsou fotky přístrojovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 to bude z A3 C5 bude asi značení potisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 no nic to nemění na tom že bych rád vyměnil budíky za rs a měl funkční pal.pc a další věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Nevíte někdo o jak složitý zásah jde? co je potřeba k tomu mít a co se všechno provádí k zapojení nových budíků z verze O1 rs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 nebude ti ukazovat spotřebuleda že bys použil převodník od Doležela (doufám že nekomolím jméno ) a dal maxidot RS 3.generace tak jak jsem psal tu dej maxidot, převodník k maxidotu nový klíče a nebo aspon čipy 3,g a pojedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 No tak to mě zní jako španělská vesnice, to vypadá že si ještě užiju hodně srandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 kdyš se ti líbí maxidot a vše okolo a je to pro tebe španělská vesnice tak to nech někomu kdo tomu rozumí mě se třeba líbí pěkný prsa na ženskejch ale úpravě nerozumím tak je ženskejm nevylepšuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 v pohodě, to nastuduju a kdyžtak se poradím ještě, nakonec sem elektrikář na slaboproud tak by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 (editace) A jenom pro pořádek... ten displej uprostřed budíků je co ? Přijde mi to jako Maxidot - kromě toho že má trochu rozsypaný písmenka, ale to by mělo jít opravit. Editováno: 6. Únor 2009, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Trojan Vloženo 7. Únor 2009 Sdílet Vloženo 7. Únor 2009 A jenom pro pořádek... ten displej uprostřed budíků je co ? Přijde mi to jako Maxidot - kromě toho že má trochu rozsypaný písmenka, ale to by mělo jít opravit. no to je pro mě docela španělská vesnice tomu nerozumím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.