Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

1) buď jí budeš ignorovat nebo 2) vyměníš i bagovou jednotku za 75 pinovou a nebo 3) budíkům přes gateway řekneš že bagy nemáš ;)

adresa 19 kódování 00002 (jen ABS)

já jsem zatím zvolil variantu 3

Editováno: , autor: Raceman
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj mám na té přístrojovce opravdu označení audi C5 mohu vám to vyfotit ale jde mi o to že třeba palivoměr když pípne rezerva tak vím že sem v háji protože to je spíš jak upozornění na 5km. Myslíte že by se problém vyřešil instalací RS přístrojovky??? pal.pc taky nejde.

Vloženo

vyfot prosím celkem by mě zajímalo co je to zač, i zepředu, nebo napiš jejich prodejbí číslo (např 8E0 920 433 G)

budíky pro octavii by to měli vyřešit

Vloženo

jasný to vyfotím zítra a večer to sem hodím taky mi vrtá hlavou co to je za blbost ale nic mě nepřekvapí po tom co jsem měnil brzdy a bylo mi řečeno v servisu že tam nešlo nic jiného než desky a kotouče z audi A4, to je fuk ale byl bych rád za radu jestli by tam sla přístrojovka z RS I, případně o jak velký a složitý zasah se jedná

Vloženo
nebude ti ukazovat spotřebu

leda že bys použil převodník od Doležela (doufám že nekomolím jméno :)) a dal maxidot RS 3.generace

tak jak jsem psal tu

dej maxidot, převodník k maxidotu nový klíče a nebo aspon čipy 3,g a pojedeš

Vloženo

kdyš se ti líbí maxidot a vše okolo a je to pro tebe španělská vesnice tak to nech někomu kdo tomu rozumí

mě se třeba líbí pěkný prsa na ženskejch ale úpravě nerozumím tak je ženskejm nevylepšuju :)

Vloženo (editace)

A jenom pro pořádek... ten displej uprostřed budíků je co ? Přijde mi to jako Maxidot - kromě toho že má trochu rozsypaný písmenka, ale to by mělo jít opravit.

Editováno: , autor: lukash
Vloženo
A jenom pro pořádek... ten displej uprostřed budíků je co ? Přijde mi to jako Maxidot - kromě toho že má trochu rozsypaný písmenka, ale to by mělo jít opravit.

no to je pro mě docela španělská vesnice tomu nerozumím....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...