ROpa Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 kamos ma tento problem, bol s tym uz u mechanika, vymenil mu nejaky ventil ale stav nezmeneny, udajne vadna RJ alebo sw v nej... Ak sa nemylim ma 1.4 16V, paradoxne je ze zatial nespozoroval ze by to malo na nieco vplyv len mu svieti koli tomu kontrolka motora a po vymazani a par km sa objavi chyba znova... AG-COM verze: IHR 304.0 Autosoft Císlo dílu rídícího modulu: 036 906 034 BK Komponent a/nebo - verze: MARELLI 4LV 3700 Kódodvání softwaru: 00031 Kód opravny: WSC 13765 Dodatecná informace: TMBHD46Y123****** SKZ7Z0A1072360 1 Nalezeny chyby: 16785 - System zpetneho vedeni vyfukovych plynu Prutok prilis maly P0401 - 35-00 - - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunnyday Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Dakujem ROpa, ze si tu uz pridal moj problem. Tak aby som to este upresnil: Skoda Fabia 1.4 16V, 100k, rocnik 2001. Bol vymeneny EGR ventil - nepomohlo. Po par kilometroch (10 - 20 km) sa kontrola znova rozsvieti. Auto dnes automechanik zobral na emisnu diagnnostiku skusit zistit, ci nie su hodnoty zle. Vsetko v norme. Beh motora sa mi zda v poriadku, aj ked s autom uz moc osobne nejazdim, ziadny cukanie ako niektori popisuju. Trocha som dnes googlil na webe o danom probleme a nasiel som technicky dokument o vymene EGR ventila pre 1.2 motory. Co ma tam zarazilo je, ze doporucuju upgrade softveru riadiacej jednotky. Ma vyznam uvazovat nad touto moznostou aj? Co so pochopil z vysvetlenia automechanika, tak system detekuje tlak 50mbar na diagnostike, pricom 50mbar je minimalne hodnota OK. Kedze som len pouzivatel auta, berte moje informacie +- s rezervou. Len sa snazim zbavit oranzovej kontrolky Dakujem za akekolvek hinty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheno Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 zapchata trubka vedenia plynov.. vycistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 ROpa: nie si nahodou s trencianskej turnej a nebikujeme spolu alebo je to len cista nahoda ze mas tento nick ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROpa Vloženo 8. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ROpa: nie si nahodou s trencianskej turnej a nebikujeme spolu alebo je to len cista nahoda ze mas tento nick ? to mas pravdu to som a aj na bike mozno chodime spolu ale ja fakt neviem kto ty si lebo s takou prezyvkou nikoho nepoznam.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 ROpa: kua rasto sa pozeres ked ti napisem kto som :p :p :p :p len mi nepovedz ze nevies kto ma rodine auto modru fabiu combi vid obr. este ta necham v napati a porozmyslat p.s.: yoggi zrdavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holubt Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Ahoj mám stejný problém se stejnou motorizací. Je celý problém pouze ve vyčištění trubky EGR ventilu? Podle mě nemůže být u benzínu moc zacpaná, ne? Každopádně chybu smažu a druhý den se rozsvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.