Přejít na obsah

Radio Alpine CDE-9880 R

Doporučené příspěvky

Ne, nejde. Hadice na chlazení schránek (jak řidiče tak spolujezdce) se dávají jen s klimou... Ono totiž když máš klimu, tak ti tam fouká pořád studený vzduch, protože je hadice napojená ještě před mísící klapku, takže na topení by ti foukal vzduch s teplotou okolí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pěkné, gratuluji k novému rádiu. jezdím s ním už skoro rok a naprostá spokojenost. Můžeš mi prosím vysvětlit k čemu tam máš dvě USB? nebo spíš jak je to zapojené, použitelné? to usb jsem řešil na stejné místo jen namíru rovnou do plastu, ne do toho místa kde je zámek airbag.

Odkaz ke komentáři

pěkné, gratuluji k novému rádiu. jezdím s ním už skoro rok a naprostá spokojenost. Můžeš mi prosím vysvětlit k čemu tam máš dvě USB? nebo spíš jak je to zapojené, použitelné? to usb jsem řešil na stejné místo jen namíru rovnou do plastu, ne do toho místa kde je zámek airbag.

Je to taková kamufláž. Konektory jsou s PC co se montujou jako přídavné dozadu do skříně a jsou dva protože se jeden

nevyrábí. Zapojené jsou paraelně za sebe obě fungujou ale ne najednou.

Prosím tě jde nějak vypnout přijem stereo na radiu, bydlím v horách a je tu na stereo slabý signál.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

důvod je prostý, zaprvé blikající ledka (i když i to se nechá vyřešit jiným FD) a nikdo nevidí že rádio má usb. nehledě na to že jsem dal 4GB FD a po roce používání jsem ho neměl potřebu vyndávat tak často aby trčel viditelně na palubce

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

:scooter: Udělal jsem si ježíška trochu dříve a pořídil jsem si nové radio. Montaž jsem uděla trochu netypicky no posuďte sami.

mate to autoradio zapojene cez spinacku, cize hraje az po prepnuti klucika do polohy I??

chcel by som sa opytat, na svorkovnici v ISO konektore ste kde nasli spinanych 12V po zapnuti kluca?

Snazim sa tam namerat nieco, no bezvysledne podla dielenskej prirucky by spinanych 12V malo byt na pozicii A4, no ja tam mam 12V

Dakujem

Odkaz ke komentáři

Ano, viem ze A4 a A7 su medzi sebou zamenene co sa tyka koncernu VW.

No v ISO konektore pre napajanie autoradia nemam 12V prerusovanych po vysunuti kluca zo zapalovania. Vsade je iba 12V stalych alebo este na jednej slučke je 5V. Vsetky poistky su OK. Premerana bola kazda jedna.

Tot je toto najvacsi problem... :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...