Přejít na obsah

056152

Uživatel
  • Počet příspěvků

    73
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli 056152

  • Narozeniny 11.12.1978

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 504 zobrazení profilu

Oznámení 056152

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

28

Popularita

  1. Zdravím všechny ve spolek. Při pátku jsem se chytil mytí auta. Mám stříbrnou metalízou a auto totálně posrané od much a nejde to umýt autošamponem ani za nic. Totálně jsem nasr.... a jdu na jedno. Nemáte někdo nějaký recept co s tím. Rady typu prodat auto. Mi už poradili i u nás v hospodě. Jinak všem hezký víkend.
  2. Tak, už je po dovolené. Bolo to krásných 13 dnů v Trogiru. Trasa: Slovensko dálnice, Maďarsko cele mimo dálnici po E65, Chorvatsko dálnice. Vzdálenost 996 Km doba jízdy podle maxidotu tam 11:40, domu 11:34. Spotřeba celkm 2050 Km, 6.1 l/100Km, průměrná rychlost 87Km/h. Cesta naprosto bez komplikací a zdržení ani na hranicích. Určitě doporučuji ten kdo jede přes Maďarsko po dálnici ať na konci sjede na Letenye, starý hraniční přechod, je tam naprosto liduprázdno průjezd bez zastavení celníci nám jenom mávali. Zastávky cca co 2 hodiny. Pro mě je už dovolená, plánování trasy, příprava auta, balení do auta a hlavně ta jízda na to se těším celý rok. PS: těch víček od plechovek je 110 pravda nebyl jsem na to sám pomáhali 4 kamarádi, ale zase jsem začal sbírat až pátý den dovolené, letos mi k rezervě vlezlo 41 piv a 5 kg brambor.
  3. Tak jsem byl kempovat na Slovensku První zastávka DIAKOVCE = kontrola stavu, bazén jedno velké staveniště kde makalo cca 30 lidí, byla neděle cca 11:30 a fakt makali. Druhá zastávka DUNAJSKÁ STREDA = kemp narvaný do posledního místečka, kempink je na vzestupu Husákovy děti se vracejí do dětství, ale na můj vkus až moc. Vzpomínám si z dětství na hrápáni z několika směrů a fronta u WC, pustili nás ochotně dovnitř a fakt na WC jak ženy tak muži fronta cca 5 lidí. Rychle pryč. Třetí zastávka SLÁDKOVIČOVO VINCOV LES = kemp rozdělený na dva díly. Ten druhy se jmenuje Chatová osada Vincov Les, nové rozvody elektřiny nová Hospudka, nové sociální zařízení. Bylo jasno vybalujeme. Cedule u vstupu se mi nezdála, ale byla pravdivá. Byli jsme tam od neděle do středy a moc se nám tam líbilo. Ponaučení pro příště: nejezdit první týden kdy jsou svátky. Všude je moc lidí. Všem děkuji za tipy.
  4. Taky jsem zpozoroval, zvýšený volnoběh při teplotě cca 15 - 25 °C. Bylo mi vysvětleno, že je to fáze ohřevu katalysatoru a je to naprosto v pořádku. Mám tedy dotaz jak tuhle kravinku vypnout nevidím důvod rychle ohřát kat. Možná někde v přizpůsobení. Nevěděl by někdo poradit???
  5. Pro Effendi: Diakovce jsou opravdu mimo provoz předělávají bazény, psal jsem tam otvírají v polovině července, ale dodali "možná" https://www.facebook.com/Retro-Thermal-Diakovce-789497171166944/?ref=ts&fref=ts
  6. Chlapi díky za tipy, zatím vede Dunajská astreda. Nebyl tám náhodou někdo.
  7. Ahoj Plánuji prodloužený víkend někde na Slovensku u termálního koupaliště, vždycky jsem jezdil do obce Diakovce jenže letos se tam chytli rekonstrukce bazénu takže mají zavřeno. Chtěl jsem jet už tento prodloužený víkend, ale kam teď, babo raď. Diakovce je klidný kemp z celkem hezkým sociálním zařízením, kemp je přímo v areálu koupaliště. Nemáte někdo nějaký tip kam na Slovensko pod stan kde je termální koupaliště??? Díky za tipy. Fotky navíc by byly super.
  8. No není to tak jasné: Dálnice: - po dálnici je to delší o 100 Km - jestli jedeš na více jak 10 dnů je třeba měsíční známka cca 400 Kč - nuda na dálnici - v případě nehody není moc možností nezůstat v koloně. + úspora cca 30 minut na trase, která trvá 12 hodin i více, je to zanedbatelné.
  9. Vyjíždím z Jablunkova a po přejetí celého Slovenska je to super změna a neoplatí se jet po Maďrské dalnici obzvlášť, když nestačí 10ti denní známka. Já si to fakt užívám. Poslouchám filmy ze kterých mám udělabé mp3. Velmi doporučuji i moje dětí se můžou potrhat. Když hraje obecná škola. A po nudě na dálnici je hned super tmosféra v autě.
  10. Já letos pojedu tuhle trasu, přes Maďarsko mimo dálnice. opravený link https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1-tmcSTi3U19H98ZXjeMArhLzZcY
  11. V příloze je MF DNES autem do Chorvatska. Takový článek bych napsal taky i kdybych tam vůbec nejel, je to jako předpověď počasí. Na to Maďarsko se úplně vysrali, měli v první řadě projet celou E65 a potom se srát po okrskách. No letos MF DNES palec dolů. MFDNES003.pdf
  12. Jsem od Jablunkova 10 km od Slovenska.
  13. Letošní MF DNES jsem dnes koupil odpoledne naskenuji a dám sem, ale při rychlém přečtení se mi zdá, že to letos MF odflákli a to dost. Prakticky tam není jediná dobra rada. Trasu už mám připravenou letos jedu do Trogiru a pojedu přes Maďarsko. MF nekupujte přílohu sem dám a je tam fakt prd.
  14. Ahoj potřeboval bych u Fabie II Facelit r.v. 2012 aktivovat HHC celé jsem to tu pročetl a nic nenašel u mého rapida jsem si to aktivoval a funguje to, u fabije to nemůžu najít. Neporadil by někdo prosím, manželka mi chce brát rapida , že s s fabii nemůže rozjet do kopce Chlapi věřím v solidarnost, Díky.
  15. Ahoj nějakým nedopatřením jsem si odkódoval sledování tlaku v pneumatikách. Teď jsem měnil na zimní a všiml jsem si, že se kontrolka nerožne po zapnutí klíčku a tlačítko nereaguje. Poraďte kde to zapnout.
×
×
  • Vytvořit nový...