Smiegel Vloženo 15. Únor 2012 Sdílet Vloženo 15. Únor 2012 Aha,tak to děkuji za info :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirashlavna Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 Dobrý večer chtěl jsem se zeptat mám možnost si koupit bolero do roomstera rok výroby 2007 s maxidotem mohu se zeptat co vše k tomu budu potřebovat aby mi to fungovalo a kolik to bude asi stát.Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2012 nutný can-bus převodník.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirashlavna Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 Abude mi fungovat vše s tím can busem převodníkem maxi dot a parkovací senzory samozřejmě na rádiu bolero děkuji moc a kolik to vše stojí v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 parkovací senzory ne, maxidot by měl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirashlavna Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 a mohu se zeptat proč parkovací senzory mi nebudou fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 úplně jiný systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirashlavna Vloženo 11. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2012 tak že mi to opravdu nepůjde a nevíte kolik dám za celé připojení asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romec... Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Ahoj lidi, chtěl bych nahradit originální rádio Dance v mé Fábii II za Bolero nebo Amundsen, co doporučujete ? Je potřeba ten převodník i u Amundsena? Jsou všechny Amundsen rádia kompatibilní do Fábie II ? Nebo na co si dát pozor. Měnil jsem repra za repro Helix 62 a vytlumil jsem dveře stp, tak ted už zbývá jen to rádio. Předem děkuji za všechny odpovědi s pozdravem Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 ano je potřeba převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claasman Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 (editace) Ahoj, má Bolero do FII výstup RCA na zapojení externích zesilovačů? Díky moc Editováno: 29. Březen 2013, autor: claasman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claasman Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 A jde to nějak do něj zapojit, myslím jako zesilovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
claasman Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Podle mě by to šlo s použitím HI-LOW převodníku, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 presne ako pise CLAASMAN ide to zapojit cez HI-LOW prevodnik mam to aj ja tak zapojene a funguje to perfektne Mam od SAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 (editace) Zdravím, chci se zeptat jestli potřebuji tyto dva díly: když mám Fabii II 2008 tedy před FL a měl jsem tam teď neoriginalní radio a jednu antenu. Takhle to vypadá teď, tak by mě zajimalo jestli to bez těchto součástí zapojím na Bolero. Editováno: 4. Květen 2013, autor: SOLTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 nezapojíš, chybí ti tam can-bus převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ale ten can-bus se nezapojuje přímo do radia ne? Co jsem tu četl výše tak to lze zapojit bez can-bus převodníku, ale nebude fungovat např. zapínani po otočení klíčku, nutné vypínat ručně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ano, toto nebude fungovat!! nechápu proč ale montovat něco na půl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Mě jde teď o to až ho budu mít doma jestli ho zapojím na tyhle konektory co tam mám, a bude hrát Do budoucna uvažuji ještě o maxidotu, tak převodník bych koupil až s maxidotem... Editováno: 5. Květen 2013, autor: SOLTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ty hrat to teireticky bude, ale nevim jak to bude s podsvitem. Popravde ten prevodnik je spise nutnosti nez vymozenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Jo tak podsvit taky nepujde, četl jsem to na začatku, k tomu převodníku asi by se jednalo o díl: 5J0 035 751, co tak na to koukam tak má 4 konektory a to neni zas takovej problem to zapojit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ja na to měl experta spiše co by mě zajmalo zda pak funguje při boleru maxidot jelikož při zapnuti to hlasi na maxiku RNS CRUISE nebo nějak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak pokud bych měl schema kam co zapojit tak bych si to udělal sám no uvidim jestli mi ten podsvit bude tolik vadit Bolero s Maxíkem to ti nepovím, ale co jsem tak četl tak to chce nějakej německej převodník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) Ty 2 součásti na které jsem se ptal, tak ty jsem potřeboval, nic méně radio hraje, podsvit svítí bez převodníku, jen to chce občas po zapnutí PIN Editováno: 7. Květen 2013, autor: SOLTEK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.