italik Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 Prosim vas je 4x4 o dost vyssi nez 4x2? Jezdim denne do prace 50 km po Sumave. Na firme mam sluzebni auto, ale parkrat jsem musel jet svym. Delam v lese a auto ,ktere mam O1 tdi 2003 je nizke. Uplne tereni nechci, protoze to mam denne 100km a to by me sezralo. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 15. Květen 2010 Sdílet Vloženo 15. Květen 2010 No pokud má paket špatné cesty tak je vyšší. Mrkni po nějakém Scoutovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ano, s paketem pro špatné cesty je vyšší, a to jak scout (ten standardně), tak 4x4 i předohrab. Ale pozor, zase se nesmí přeceňovat schopnosti toho auta, není to offroad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarsva Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Ahoj, ja mám 4X4 a to jen proto, že mam bařáček špatně přístupnej. Koupil jsem 2005 a 104000Km. Jedinej problém byl s hlučností od spodku. Vyřešeno výměnou všech olejů(málo oleje v kuželíkovém převodu ke kardanu). Jinak jezdím v průměru za 6,7L nafty a to většinou po městě nebo na nespevněnym povrchu. Letošní zima mi dala za pravdu, že 4X4 je to pravé. Kde ostatní stáli já pokračoval bez jakéhokoli zaváhání.Jarsva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
italik Vloženo 20. Květen 2010 Sdílet Vloženo 20. Květen 2010 (editace) tak jsem dneska byl na porade v servisu skoda. co se tyce vysky auta tak jednoznacne to u me vyhral yeti. tohle auto je to co potrebuju mala spotreba mluvim o dieslu, a svetla vyska vozu taky super. jen ta cena Editováno: 20. Květen 2010, autor: italik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 No za mě Yeti je nějakej divnej splácanec.... Ale proti gustu žádný dišputát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 19. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2010 pokud se nemýlim tak 4x4 je automaticky vždy vyšší než 4x2....4x2 lze pouze nahonit na tu samou výšku jak 4kolku pomocí paketu šp. cesty, kterej maj defacto všechny 4x4 vč. Scouta... Jinak jetík je fajn, kdybych jezdil na hory víckrát, než 6x do roka, tak bych ho bral...líbí se...ale spíš jezdim okresky a dálnice a tam bych s jeho cx asi zabrečel...zlatá octa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ahoj chci se zeptat sháním nějakou OII v combíku 4x4 okolo roku 2005 mám FI 1.9Tdi a nevím zda OII 2.0Tdi 103kW nebo 1.9Tdi 77kW lepší 6k nabo 5k . Jaké máte názory a naco si dát pozor. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 OII 4x4 TDI je vždy 6kvalt i u 1,9TDI. Mohu doporučit 1,9TDI 2,0TDI má docela dost vad a ještě z tohoto roku jsou ty nejhorší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Tak o jakej rok mám přemýšlt. aby byla dobrá tak 1.9Tdi tak to byl můj favorit jen ten rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 asi bych šel spíš do 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 (editace) Od 2006 a víše jo ..... a před rokem 2006 bylo co za problémy... díky Editováno: 7. Listopad 2010, autor: lukas513 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 U dvoulitru jsou to hlavně praskající hlavy. 1,9 problémů moc nemá (aspoň moje ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Jasné tak 1.9 tdi jsou odskoušené. Myslel jsem z pohonem nebo z haldexem jestli nejsou komplikace díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duch 6789 Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 zdravim vas tu ,chtel bych se vas zeptat mam octaviji 4x4 a mam zadni napravu uzsi asi 1,5cm na kazdy strane o proti predni nevite v cem je to dobry nebo proc to tak je,mate to taky jako ja.napiste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spider.03 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 tak já mám 4x4 a nemohu si ji vynachválit.....tahám za ní stále vlek s lodkou a stále zajíždím na kamené náplavky.až do vody..nebýt haldex spojky tak by při každém shozu lodě do vody sháním někoho s traktorem aby mě vytáhl.jinak je pravda že spotřeba je větší o cca 1litr..to vem čert a jak je psáno tak napadne první sníh a nemám pocit že bych nevyjel kam potřebuji.ono stačí větší déšt a předokolky už mají problém..ta čtyřkola je těžší o sto kilo ale je to dobře znatelný při jízdních vlastnostech..auto lépe sedí na vozovce..já měl předokolku a dnes bych už neměnil..a hlavně je výhoda že je šesti kvalt takže je to dle mého názoru výborné rodinné auto jak na dovolenou v létě tak na hory v zimě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 kolik nalítáš stou loďkou a kolik váží, chci tahat karavan 1300 kg a mam novou spojku tak nevím co tomu bude řikat. jinak já už taky jedině 4x4 okta je těžší o 100 kg 50 kg kardan,haldex atd. a 50 kg přední plechovej dekl pod motorem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 (editace) Co vyjede člověk s tím haldexem tak většinu i s dvojkolkou. ale musíš mít normální gumy a nedupat na zem, aby se z toho ASR mohlo posrat jako to dělá plno lidí. A na 2 měsíce sněhu, mít celej rok větší spotřebu cca o 1litr a vozit sebou železo. Na rozjezd z křižovatky hold s dvojkolkou musí člověk pomaleji... a druhá věc, že otcův scout je hrozně tvrdej, to rozhodně bych nechtěl. Editováno: 20. leden 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 4x4 není jen o zimě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 kokta7: to, že s předohrabem vyjedeš to co s haldexem bych rozhodně netvrdil... pokud člověk bydlí pod horami, často na ně zavítá, nebo bydlí trochu v... tak je ten haldex dost výhoda, samo že pro někoho kdo jezdí furt po Brně, Praze atd tak nemá smysl... a jinak jestli má tatík na scoutu 17" tak se nedivím, ale na 15" je i octa příjemně konfortní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 co máš proti pražákům s Octou 4x4 koupenou v Brně jelikož jsem tahal karavan s předohrabem tak haldex velice ocením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 ok karavan beru ;-) ale s ním nejezdíš jan po Praze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 (editace) kokta7: to, že s předohrabem vyjedeš to co s haldexem bych rozhodně netvrdil... pokud člověk bydlí pod horami, často na ně zavítá, nebo bydlí trochu v... tak je ten haldex dost výhoda, samo že pro někoho kdo jezdí furt po Brně, Praze atd tak nemá smysl... a jinak jestli má tatík na scoutu 17" tak se nedivím, ale na 15" je i octa příjemně konfortní... V zimě 16 v létě 17, jde o to co tam je za typ gum. ale obecně auto je tvrdší. no neříkám, ale jak si sedneš autem do sněhu tak ti tak pomůže traktor.... je sice krásné, že se rychle rozjedeš ale brzdí to jako dvoujkolka... podle mě co vyjedeš s tímhle haldexem tak i dvojkolkou, ale to je fakt můj názor. Určitě tahle verze haldexu už má jisté výhody, jak vysoká rychlost v zatáčce atd... Editováno: 24. leden 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.