Publikováno Prosinec 12, 200816 r Je možné že se kroutí konec nárazníku, viz foto, protože prostě přelévám naftu z kanystru a abčas to prostě neukormidluju a celé to poleju. Domnívám se, že si ho doformuju tím, že ta nafta ten plast změkčí a že v případě benzínu, který rychle vyprchá by se mi to nestalo. Proto se ptám máte s tím na straně nádrže někdo nějaké zkušenosti?? Už vidím jak to šroubkem tlačím zpátky-neb ohřev a ohnutí nepřidadá v ůvahu Upraveno Prosinec 12, 200816 r od dick
Prosinec 12, 200816 r mám to taky,nevím proč,je možné že je to od nafty,i přesto že jsem povolil šroubek,domáčknul a znovu utáhnul,tak se to asi po měsíci ukázalo znovu,tak to neřeším.možná by pomohl jeden šroubek navíc ale nevím.
Prosinec 12, 200816 r Autor no právě mám vykoukáno z parkovišť atd., že se objevuje u ropáků, tak mám teorii, že plast změkčuje nafta. Nárazník mám 4 roky nový a poslední dva roky mi to dělá tohle, a je čím dál víc odfouklý, takže to dávám za vinu naftě kterou poslední dva roky úspěšně tankuju jako prase-že až přetéká. Ale to jsem stále jen u své teorie. Takže pořádný šroubek a retuš :-))
Prosinec 12, 200816 r no právě mám vykoukáno z parkovišť atd., že se objevuje u ropáků, tak mám teorii, že plast změkčuje nafta. Nárazník mám 4 roky nový a poslední dva roky mi to dělá tohle, a je čím dál víc odfouklý, takže to dávám za vinu naftě kterou poslední dva roky úspěšně tankuju jako prase-že až přetéká. Ale to jsem stále jen u své teorie. Takže pořádný šroubek a retuš :-)) Mám to samý stejnej efekt, na benzínu, takže nafta za to nemůže
Prosinec 13, 200816 r je to tim jak plast stárne,mám to taky a kort černá barva se na sluníčku hřeje jako bejk. Jeden kámoš co montuje tažný říkal,že na tmavých starších octách je to nejčastější. Druhej kámoš má anthracit new tour tdi 3 roky,taky přelévá a zatim nic.
Prosinec 13, 200816 r Na starým nárazníku jsem to měl taky a byl tam malej samořeznej šroubek, aby to drželo. Takže jak se tu píše, plast stárne a trochu mění tvar.
Prosinec 13, 200816 r Autor Nárazníku jsou teprve 4 roky, ale černá barva táhne sluníčko a o to je to zase horší, takže jak koukám jediné řešení bude ten šroubek a nějak ho zaretušovat, udělat to musím, protože z té hrany mi už začala olézat i barva-a to nejezdím do myčky. Jinak všem dík za postřehy !
Prosinec 13, 200816 r já na to tudle koukal a myslim že by to šlo nějak přichytit zespod plast podběhu a nebylo by to vůbec vidět. Přemýšlel jsem že to pořeším,ale lenost a pozdní hodina zvítězila
Prosinec 16, 200816 r mám to na obou stranách. Na každé stejně ale asi jen tak 2 milimetry. Takovej extrém jako to má Dick to zaplať pánbůh neni. Jediný co mám zkroucený od nafty je plast. podběh,taky ale jen trochu a to přelévám pravidelně. Ono taky natankovat nákladní pistolí do plna,když to pění jak blázen je bez přelévání nemožný Upraveno Prosinec 16, 200816 r od dadaoct
Prosinec 27, 200816 r Ja mam benzin - uz to mam od prvniho majitele poresene - je tam samorez. Po povoleni (sundani) narazniku take kraje vycuhuji, ale ne tolik jako bylo na fotce Nedavno jsem to musel schodit pro novej lak Upraveno Prosinec 27, 200816 r od Host
Prosinec 27, 200816 r Autor takže samořez někam za nárazník do plechu, hlavičku zapustit a zaretušovat, tak nějak to máš ? Resp. tak nějak si to představuju vyřešit až se oteplý, jinak o tom plastu v podběhu ani nemluvím, ten je zkroucenej jak heligonka-tady už ale v tu naftu věřím.
Prosinec 27, 200816 r no jak kdyz to pasoval tak jsem si vsiml ze se me v karoserii od toho blbeho sroubku tvori rez - prosim vas dejte si tam nejaky kvalitni nerez samorez bublinky mam i na druhe strane a to take od sroubku, musel me to lakyrnik opravit
Leden 2, 200916 r mam to tež a neřešim je to rozleptane od nafty musel jsem vyměnit i podběh jak byl zvlněny
Leden 8, 200916 r já se chci jen zeptat mám nový nárazník a ta spodní strana od země je trochu prohnutá nebude to vadit???
Leden 9, 200916 r raob design airbrush ty máš vždycky takový divný neurčitý otázky. A čemu by to mělo vadit nebo jak to myslíš?
Leden 11, 200916 r no aby to nechytalo o zem ale horkovzdušnou pistolí jsem to spravil tak jsem takový puntičkář
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.