dick Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Je možné že se kroutí konec nárazníku, viz foto, protože prostě přelévám naftu z kanystru a abčas to prostě neukormidluju a celé to poleju. Domnívám se, že si ho doformuju tím, že ta nafta ten plast změkčí a že v případě benzínu, který rychle vyprchá by se mi to nestalo. Proto se ptám máte s tím na straně nádrže někdo nějaké zkušenosti?? Už vidím jak to šroubkem tlačím zpátky-neb ohřev a ohnutí nepřidadá v ůvahu Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 mám to taky,nevím proč,je možné že je to od nafty,i přesto že jsem povolil šroubek,domáčknul a znovu utáhnul,tak se to asi po měsíci ukázalo znovu,tak to neřeším.možná by pomohl jeden šroubek navíc ale nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 no právě mám vykoukáno z parkovišť atd., že se objevuje u ropáků, tak mám teorii, že plast změkčuje nafta. Nárazník mám 4 roky nový a poslední dva roky mi to dělá tohle, a je čím dál víc odfouklý, takže to dávám za vinu naftě kterou poslední dva roky úspěšně tankuju jako prase-že až přetéká. Ale to jsem stále jen u své teorie. Takže pořádný šroubek a retuš :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommys Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 no právě mám vykoukáno z parkovišť atd., že se objevuje u ropáků, tak mám teorii, že plast změkčuje nafta. Nárazník mám 4 roky nový a poslední dva roky mi to dělá tohle, a je čím dál víc odfouklý, takže to dávám za vinu naftě kterou poslední dva roky úspěšně tankuju jako prase-že až přetéká. Ale to jsem stále jen u své teorie. Takže pořádný šroubek a retuš :-)) Mám to samý stejnej efekt, na benzínu, takže nafta za to nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 je to tim jak plast stárne,mám to taky a kort černá barva se na sluníčku hřeje jako bejk. Jeden kámoš co montuje tažný říkal,že na tmavých starších octách je to nejčastější. Druhej kámoš má anthracit new tour tdi 3 roky,taky přelévá a zatim nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 mam stříbrnou benzin a dělá mě to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Na starým nárazníku jsem to měl taky a byl tam malej samořeznej šroubek, aby to drželo. Takže jak se tu píše, plast stárne a trochu mění tvar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Nárazníku jsou teprve 4 roky, ale černá barva táhne sluníčko a o to je to zase horší, takže jak koukám jediné řešení bude ten šroubek a nějak ho zaretušovat, udělat to musím, protože z té hrany mi už začala olézat i barva-a to nejezdím do myčky. Jinak všem dík za postřehy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 já na to tudle koukal a myslim že by to šlo nějak přichytit zespod plast podběhu a nebylo by to vůbec vidět. Přemýšlel jsem že to pořeším,ale lenost a pozdní hodina zvítězila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 je to od nafty ci benzinu,proc si myslite ze na druhe strane to nemate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) mám to na obou stranách. Na každé stejně ale asi jen tak 2 milimetry. Takovej extrém jako to má Dick to zaplať pánbůh neni. Jediný co mám zkroucený od nafty je plast. podběh,taky ale jen trochu a to přelévám pravidelně. Ono taky natankovat nákladní pistolí do plna,když to pění jak blázen je bez přelévání nemožný Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: dadaoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Ja mam benzin - uz to mam od prvniho majitele poresene - je tam samorez. Po povoleni (sundani) narazniku take kraje vycuhuji, ale ne tolik jako bylo na fotce Nedavno jsem to musel schodit pro novej lak Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 takže samořez někam za nárazník do plechu, hlavičku zapustit a zaretušovat, tak nějak to máš ? Resp. tak nějak si to představuju vyřešit až se oteplý, jinak o tom plastu v podběhu ani nemluvím, ten je zkroucenej jak heligonka-tady už ale v tu naftu věřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 no jak kdyz to pasoval tak jsem si vsiml ze se me v karoserii od toho blbeho sroubku tvori rez - prosim vas dejte si tam nejaky kvalitni nerez samorez bublinky mam i na druhe strane a to take od sroubku, musel me to lakyrnik opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 ty "jarine" kde mám vzít nerez samořez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 No a tady je to misto pred opravou - pekna bublina diky jednomu samorezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 mam to tež a neřešim je to rozleptane od nafty musel jsem vyměnit i podběh jak byl zvlněny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 já se chci jen zeptat mám nový nárazník a ta spodní strana od země je trochu prohnutá nebude to vadit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 raob design airbrush ty máš vždycky takový divný neurčitý otázky. A čemu by to mělo vadit nebo jak to myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raob design airbrush Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 no aby to nechytalo o zem ale horkovzdušnou pistolí jsem to spravil tak jsem takový puntičkář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.