KarlosTDi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zdravím, docela by mě zajímalo od čeho mají Okty tendle "bolák"? foto jsem náhodně našel na sauto.cz ale určitě to není ojedinělé. Sám to mám bohužel taky. Přemýšlel jsem od čeho to je, ale na nic jsem nepřišel. Jedině snad skřípnutá kotva bezpečnostního pásu do dvaří - ale u všech ve stejným místě ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Kamarat mal toto iste. Stane sa Ti to tak, ze sa "zapinacia pracka pasu" vzprieci naboku sedadla a dvere sa zabuchnu... Ta kovova cast to dokaze takto pekne prerazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Já to mám bohužel také a na dvou místech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 já to měl na šedým tapecu u spolujezdce, tak sem rád že ste mi to objasnili, taky jsem přemejšlel co s tím předchozí majitel dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Mozno s tym aj nic nerobil, kamaratovi sa to prerazilo pri "obycajnom" zavreti dveri, inak povedane stacil mierny naklon auta a vaha dveri vykonala svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 mám taky takový dvě ale menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Tak koukám, že nás je víc! Měl jsem to na třech tapecech a vyřešil jsem to výměnou z vrakoviště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) kurna ja mam malinke ale taky to mam jemně prerazene - takze nas je zase vic - kdo dalsi Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.