keny Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 Cau nevite jestli se da stelovat spojka zabira my dost nahore.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 se šteluje samo kapalina... ty připrav penízky na novou sadu.....spojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 18. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2006 se šteluje samo kapalina... ty připrav penízky na novou sadu.....spojku... je to normalni mam najeto 111000km,kolik to u tebe vyjde?ale jeste neklouze.Budu asi zase potrebovat svetlo tak doufam ze se na tebe pak mohu spolehnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 se šteluje samo kapalina... ty připrav penízky na novou sadu.....spojku... Taky mi zabírá nahoře. Najeto 140 tis. km. Chtěl jsem se zeptat, jak se to projevuje, že spojka odchazí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keny Vloženo 19. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 se šteluje samo kapalina... ty připrav penízky na novou sadu.....spojku... Taky mi zabírá nahoře. Najeto 140 tis. km. Chtěl jsem se zeptat, jak se to projevuje, že spojka odchazí? zkouska spojky tedy tak ji skousim ja zatahni rucni brzdu dej tam 4ku pridej plyn a rozjizdej se pokut pustis spojku a motor nechcipne tak je v haji klouze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel68 Vloženo 26. Květen 2006 Sdílet Vloženo 26. Květen 2006 se šteluje samo kapalina... ty připrav penízky na novou sadu.....spojku... je to normalni mam najeto 111000km,kolik to u tebe vyjde?ale jeste neklouze.Budu asi zase potrebovat svetlo tak doufam ze se na tebe pak mohu spolehnout. Podle servisu kde mi rekli, ze spojka ma u TDi vydrzet 200 az 250 tisic kilometru... Asi kdyz se budu rozjizdet furt bez plynu a nehoblovat, tak mozna.... Mam uz novou a najeto bylo 140 000, ale v AUTOSKOLE... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 se šteluje samo kapalina... ty připrav penízky na novou sadu.....spojku... je to normalni mam najeto 111000km,kolik to u tebe vyjde?ale jeste neklouze.Budu asi zase potrebovat svetlo tak doufam ze se na tebe pak mohu spolehnout. zdar.. spojka vydrží i 250 km ale odděláš ji i ve 100 000 .... spojka set stojí cca 8 - 10 t... záleží co za motoe atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 V mém firemním SDi-čku vydžela 178 000 bez plynu rozjezdy, brždění motorem říkali, že běžně s tím lidi jezdí po 100-120 tis. a autoškoly třeba po 30 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 No za 12000 mám origo set i s dvouhmotou,nový.Samotný set 6000,jinak se obrt na Škodovku,mají to jako X díl .Je to nový díl,žádný repas,jak se mnozí mylně domnívají a vejdeš se myslím do 6000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 mně vydržela 180000 ale tahám celkem často vozejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Zdravim panové,nevi tady někdo jestli pasuje spojka z golfa3 deaseloveho GTI(asi1996) (byla to limitovana edice) na octávku TDI 81KW 1999 ? Díky vsem! Pánové 18náct Vás to shlédlo a nikdo neví? Editováno: 13. Prosinec 2008, autor: Cooper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdravim panové,nevi tady někdo jestli pasuje spojka z golfa3 deaseloveho GTI(asi1996) (byla to limitovana edice) na octávku TDI 81KW 1999 ? Díky vsem! Pánové 18náct Vás to shlédlo a nikdo neví? Pánové to je škoda že to nikdo neví,ta spojka je totiž zavodní a mužu jí koupit za super cenu. Ta moje puvodní jde už pěkně do háje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) Nevím jestli ti to pomůže ja jsem dával na O1 TDI 81kw spojku skládanou přitlačák ze Z1, lamelu taky a přítlčák z VR6 možná ti to pomůže. Editováno: 4. leden 2009, autor: Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Na Koktě máš dvouhmoťák na tom golfu bude jednohmoťák asi jestli je to 66kw ale chtělo by to vidět!!! Jestli vemeš celej set tedy setrvák, lamelu, přítlačák problém nebude. Ale pozor, jetej bych dneska montoval maximálně jednohmotovej setrvák tam se není co po....t, jetou spojku už nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Já mám setrvačník G3 TDi66kw, lamelu TDi/G60 heavy duty, přítlačák Corrado VR6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Pánové díky za informace. Dali jste mi impulz se u prodejce pořádne poptat a trochu to rozpitvat. Přiznam se nemam o tomhle vubec šajn popátrám a dám vědet. No a kdyz to tam nepujde tak asi koupim novou. Vy jste to zaměrně skladali z jinejch vozu z duvodu ceny nebo kvality? Na jaře budu chipovat,mam 81kw a nemyslim ze to bude takovej mazec ze by to nová origo spojka nevydržela (myslim tím počet najetych KM bez a z chipem při stejném stylu řezení). Máte zkušenosti? Budu tady zas zítra večer Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Právě že ty skládačky se většinou dělaji kvůli zvedání výkonu ,pokus se spojit se členem s nickem Sebo ten ti pozhání co potřebuješ ,nové a za super cenu a ještě poradí ,najdeš v sekci bazar-stálé nabidky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Tak tak, nebylo to kvůli ceně, ale kvůli výkonu jak současnému tak i budoucímu / cca 175hp /. Dej tam klidně tu jednohmotu, já s ní jezdím k plné spokojenosti a případná výměna spojky jako takové je levnější než v případě dvouhmoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 no dobra,ale já hodlám nachipovat na 130ps,no taky muzu pořešit trysky. tak že takové zatižení nečekam. Nebo co vy na to? Standart nebo ty komponentní? Jo a když jsem už načal to chipování,myslim si že super sport je hodne v poho. cimbu mne trochu sklamal,teda bylo to na felde. Co tam mate vy a jak jste spokojeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FackXxX Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 no dobra,ale já hodlám nachipovat na 130ps,no taky muzu pořešit trysky. tak že takové zatižení nečekam. Nebo co vy na to? Standart nebo ty komponentní? Jo a když jsem už načal to chipování,myslim si že super sport je hodne v poho. cimbu mne trochu sklamal,teda bylo to na felde. Co tam mate vy a jak jste spokojeny? Doporučuji vyměnit trysky. Nárůst je znatelný a spotřeba jde dolů. A přitom jsi udělal i údržbu. Nejdříve jsem chtěl dát auto do Sport motor a nakonec jsem se rozhodl pro DieselPower. Podle mě hodně umí. A pan Štrunc dělá ty trysky už 8 let. Takže tam praxe je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Co se týká dvouhmoty tak já jsem teď menil komplet celý set jelikož mám motor 1,9TDI 66kw ALH takže tam byla dvouhmota a jaksi nevydržela ten výkon mám to malinko posílené takže na řadu přišla komplet nová sada jednohmota +přítlačák,spojka a ložisko a mám klid cena víc než dobrái s prací 8400kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.