PetrKV Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Prestaly mi najednou oba dva fungovat.Napln ostrikovacu jsem dolil na maximum.Ostrikovac celniho skla i sterace funguji. Superb 1,9Tdi 96kw elegance r04 Nevite,cim to muze byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Prestaly mi najednou oba dva fungovat.Napln ostrikovacu jsem dolil na maximum.Ostrikovac celniho skla i sterace funguji.Superb 1,9Tdi 96kw elegance r04 Nevite,cim to muze byt? cerpadlo na ostrikovace svetel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomingueZ Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Neviete náhodov či ich má elegance 2002 xenony má len mi tiež neostrekuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Zdarek, a kolipa stojí ta sranda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Bobik se vyzna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Jenoooom???? Myslíte origo ve Škodovce? A ještě dotaz jak velkej problém je to vyměnit?? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 předpokládám, že je to stejný jako jakákoliv jiná škodovka motorej je vyměněnej za pár minut, je-li k němu dobrej přístup já kupoval stejnej kus, jako se prodává origo, jen nebyl v krabičce s logama škodovky ccautodíly nebo tak nějak. jelda, tu na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny_1 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Mám ten samý problém. Napadá mě (zítra se podívám), nemá to vlastní jištění? Pokud ne (asi ne), tak kde je to čerpadlo ostřiku světel? Je na nádobce? To bude znamenat půl auta rozebrat, jako Luboš a jeho Lakatoš:-) Mám 2004 2,5V6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Mám ten samý problém. Napadá mě (zítra se podívám), nemá to vlastní jištění? Pokud ne (asi ne), tak kde je to čerpadlo ostřiku světel? Je na nádobce? To bude znamenat půl auta rozebrat, jako Luboš a jeho Lakatoš:-)Mám 2004 2,5V6. vyndas jen podbeh leveho predniho kola a tam se na to cerpadlo dostanes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny_1 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 vyndas jen podbeh leveho predniho kola a tam se na to cerpadlo dostanes. Díky, až bude lidský počasí, půjdu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Kluci a má někdo typ kde sehnat to čerpadlo přímo do Superbu za rozumnou cenu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 Kluci a má někdo typ kde sehnat to čerpadlo přímo do Superbu za rozumnou cenu??? jestli je to cerpadlo stejne s F1 RS tak to bych mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 6. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 To cerpadlo u nadobky za levym podbehem bylo spatne.Vymenil jsem,ale nevim cim to,tohle nove mi ostrikne jen to leve svetlo. Na prave se dostane az po nekolikatem zmacknuti a stejne jen trochu:)( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 4. Září 2009 Sdílet Vloženo 4. Září 2009 Taky mi přestali ostřikovat ostřikovače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Taky mam ten problem .....chci se zeplat superb ma 2 cerpadla?jedno na celni sklo a druhe na svetla??nebo to pohani oboje pouze jedno cerpadlo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 2 čerpadla. Jedno co je úplně dole na nádobce je na čelní sklo a druhé co je výš tak je na světla. Taky jsem měnil. Koupil jsem ho nové za 350,-kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Tak jsem včera dostříkal ... ostřik světla umřel :-), ještě že ne okna .... jika jsem koukal a i autokelly to má za hubičku, takže pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 2 čerpadla. Jedno co je úplně dole na nádobce je na čelní sklo a druhé co je výš tak je na světla. Taky jsem měnil. Koupil jsem ho nové za 350,-kč. no ja to včera rozdelal mam tam pouze jedno čerpadlo...muj superb asi v zakladu xenony nemel ...jsou tam dodelavne ...osřikovač mamjenom na jednom svetle a chybi k nemu hadicky .....takze ted potrebuji jeden strikovac a hadičky...a asi nadopku ta moje tam ma misto pouze na jedno čerpadlo ACH JOO....... ..Kdyby to nekdo rozdelaval tak to prosimhodte na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Včera jsem měnil ostřikovač světel, tak jsem ti to blejsknul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus.one Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 (editace) dekuji za foto Editováno: 10. Říjen 2010, autor: Morfeus.one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Me to nejde taky :-( Muze to hlasit chybu ( svetla zavada ) ? Menil jsem vybojky a kamos me pohnul se sroubem na regulaci xenonu asi o dve otacky tak jsem to dal zpet.Nebo to je tim ze me stim pohnul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 Ostřikovače světel žádnou chybu nehlásí. Jestli ti to napíše chybu závada světel tak to může býtčidlem na podvozku u kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 11. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2010 (editace) A necha se to zjistit prez Diag nebo nejak ? Ktere by mohlo byt vadne ?Ja jsem jednou prostrikal kontaktolem ty svorkovnice na tech cidlech vepredu i vzadu.Kdyz dam nove svetla se srovnaji nebo musim zas napichnout a prez diag neco zadat jako zakladni nastaveni nebo tak ?Ze neostrikji to me tak netrapi to spis ta hlaska a vecne pipani pri startu Editováno: 11. Říjen 2010, autor: Polux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattock Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 neviete niekto poradit, , čerpadlo na ostrekovač svetiel je počut ako ide a dokonca mi sa aj tie ostrekovace vysunu zo svetiel ale voda na svetla žiadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.