Danikm Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Asi budete vsichni nadavat, ale prosel jsem snad vsechny prispevky, ale nenasel jsem nic, co by vedlo k vyreseni meho problemu s tecenim nadrzky . Takze mam O1,2001, 1.9TDi,81kW, ostrikovace xenonu. Po delsi dobe jsem zkousel zadni ostrikovac a motorek bzuci, ale vzadu nic nestrika(ani ostriky xenonu). Kouknul jsme se tedy do zadni leve kapsy a tam sucho a pri testovani jsem zjistil, ze me to tece u praveho predniho kola mezi podbehem a naraznikem, kdyz chci ostriknout zadni okno. Predni okna v pohode funguji a nic netece. Tak jsem demontoval kolo, sundal podbeh a tim jsem zkoncil. Netusim, jak se k tomu dostat . Tece to kolem gumicky, na ktery nadobka v plechu sedi, ale vic pres ten plech neni videt. Nez to dam do servisu, neporadil by nekdo???!!! Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Myslím že by bylo lepší vyndat tu nádobu celou ven,jednou sem to dělal,jedna matka je dole u dna a druhá tuším pod lemem blatníku v levo. Už je to dávno tak se možná pletu. Ale jinak se tam nedostaneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) Myslím že by bylo lepší vyndat tu nádobu celou ven,jednou sem to dělal,jedna matka je dole u dna a druhá tuším pod lemem blatníku v levo. Už je to dávno tak se možná pletu. Ale jinak se tam nedostaneš. Kdyby sla cela vyndat, tak by to bylo v pohode, ale jak mam ostriky prednich svetel(nadrzka je velka a zasahuje i do strany k blatniku) a xenony, tak se tam neda pomalu prostrcit ani spejle, natoz neco povolit . Ale kouknu na to a zkusim... Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Danikm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jojo ty máš tu větší ,no tam to asi bude horší s tím přístupem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 (editace) tý jo, měl jsem tohle asi před rokem, v servisu mi řekli že tam nějaká hadička nebyla nasazéná či co. Editováno: 21. Prosinec 2008, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 tý jo, měl jsem tohle asi před rokem, v servisu mi řekli že tam nějaká hadička nebyla nasazéná či co. Jo na tu hadicku to prave vypada, ale jak se tam dostat!? Kolik si za to v servisu rekli? Asi to vypada na sundani narazniku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Jo na tu hadicku to prave vypada, ale jak se tam dostat!? Kolik si za to v servisu rekli? Asi to vypada na sundani narazniku ... známý servisák, mi to udělal při výměně oleje... ale nárazník určo nesundával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Asi budete vsichni nadavat, ale prosel jsem snad vsechny prispevky, ale nenasel jsem nic, co by vedlo k vyreseni meho problemu s tecenim nadrzky . Takze mam O1,2001, 1.9TDi,81kW, ostrikovace xenonu. Po delsi dobe jsem zkousel zadni ostrikovac a motorek bzuci, ale vzadu nic nestrika(ani ostriky xenonu). Kouknul jsme se tedy do zadni leve kapsy a tam sucho a pri testovani jsem zjistil, ze me to tece u praveho predniho kola mezi podbehem a naraznikem, kdyz chci ostriknout zadni okno. Predni okna v pohode funguji a nic netece. Tak jsem demontoval kolo, sundal podbeh a tim jsem zkoncil. Netusim, jak se k tomu dostat . Tece to kolem gumicky, na ktery nadobka v plechu sedi, ale vic pres ten plech neni videt. Nez to dam do servisu, neporadil by nekdo???!!! Dik! Vyndat se dá. Jak říká Vaša musíš mít alespoň jednu ruku pravou. Já jsem ji měl zespodu prasklou. Musel jsem sehnat jinou. Sundáš trubici sání. odšroubuješ a odehneš nádobku servořízení. Měl jsem venku i přední světlomet, ale asi to není nutné. Já jsem současně dělal rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 23. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Vyndat se dá. Jak říká Vaša musíš mít alespoň jednu ruku pravou. Já jsem ji měl zespodu prasklou. Musel jsem sehnat jinou. Sundáš trubici sání. odšroubuješ a odehneš nádobku servořízení. Měl jsem venku i přední světlomet, ale asi to není nutné. Já jsem současně dělal rozvody. No myslim si, ze zas tak levej nejsem a kdyz to jde, tak to snad zvladnu . Slo mi hlavne prave o to, co vsechno se musi sundat, aby se k tomu dalo dostat - abych neco neoddelaval pracne zbytecne. Jeste tedy na kolika sroubech drzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 Jestli ti to pomůže tak je uchycená dvěma šroubky a v karoserii leží v gumové průchodce pozice 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Jestli ti to pomůže tak je uchycená dvěma šroubky a v karoserii leží v gumové průchodce pozice 8 Moc dekuji za dokumentaci! Do garaze jsem se ke znamemu nedostal, tak musim cekat, az trochu polevej mrazy a pustim se do toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 začal bych sundáním světla (u xenonu to chce trošku si pohrát s vysukováním světla ven) a pak bys měl vidět na hadičky od motorků pokud ti to teče jen při ostřiku zadního skla tak máš sjetou hadičku motorek je společnej pro předek i zadek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 začal bych sundáním světla (u xenonu to chce trošku si pohrát s vysukováním světla ven) a pak bys měl vidět na hadičky od motorkůpokud ti to teče jen při ostřiku zadního skla tak máš sjetou hadičku motorek je společnej pro předek i zadek Presne, nefunguje a tece to "jen" pri zadnim ostriku. Dle vasich pripominek a zkusenosti jsem se uz uklidnil, ze to snad tak slozity nebude, jen stale cekam na lepsi pocasi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danikm Vloženo 17. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2009 Tak abych to tu dokoncil, tak jsem se za celou dobu nedokopal si to sam opravit (hlavne diky zime) a vyuzil jsem, kdyz mi ted v servisu menily predni loziska v kolech, aby mi to pri tom "opravili"..Pry se to musi cely odplastovat, tak nevim, ale hlavni je, ze uz je to v pohode. Pry skripla a vypadla hadicka. Ptali se me, kdo mi s tim co naposledy delal, ze se to asi stalo pri tom - tak jsem jim radsi nerikal, ze jsem to mel naposledy u nich, kdyz mi menili magnet pro zapinani klima ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.