Přejít na obsah

Oprava nadobky vody do ostrikovacu

Danikm

Doporučené příspěvky

Asi budete vsichni nadavat, ale prosel jsem snad vsechny prispevky, ale nenasel jsem nic, co by vedlo k vyreseni meho problemu s tecenim nadrzky . Takze mam O1,2001, 1.9TDi,81kW, ostrikovace xenonu. Po delsi dobe jsem zkousel zadni ostrikovac a motorek bzuci, ale vzadu nic nestrika(ani ostriky xenonu). Kouknul jsme se tedy do zadni leve kapsy a tam sucho a pri testovani jsem zjistil, ze me to tece u praveho predniho kola mezi podbehem a naraznikem, kdyz chci ostriknout zadni okno. Predni okna v pohode funguji a nic netece. Tak jsem demontoval kolo, sundal podbeh a tim jsem zkoncil. Netusim, jak se k tomu dostat . Tece to kolem gumicky, na ktery nadobka v plechu sedi, ale vic pres ten plech neni videt. Nez to dam do servisu, neporadil by nekdo???!!! Dik!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím že by bylo lepší vyndat tu nádobu celou ven,jednou sem to dělal,jedna matka je dole u dna a druhá tuším pod lemem blatníku v levo. Už je to dávno tak se možná pletu. Ale jinak se tam nedostaneš.

Kdyby sla cela vyndat, tak by to bylo v pohode, ale jak mam ostriky prednich svetel(nadrzka je velka a zasahuje i do strany k blatniku) a xenony, tak se tam neda pomalu prostrcit ani spejle, natoz neco povolit :(. Ale kouknu na to a zkusim...

post-13664-1230395065_thumb.jpg

Editováno: , autor: Danikm
Odkaz ke komentáři

Asi budete vsichni nadavat, ale prosel jsem snad vsechny prispevky, ale nenasel jsem nic, co by vedlo k vyreseni meho problemu s tecenim nadrzky . Takze mam O1,2001, 1.9TDi,81kW, ostrikovace xenonu. Po delsi dobe jsem zkousel zadni ostrikovac a motorek bzuci, ale vzadu nic nestrika(ani ostriky xenonu). Kouknul jsme se tedy do zadni leve kapsy a tam sucho a pri testovani jsem zjistil, ze me to tece u praveho predniho kola mezi podbehem a naraznikem, kdyz chci ostriknout zadni okno. Predni okna v pohode funguji a nic netece. Tak jsem demontoval kolo, sundal podbeh a tim jsem zkoncil. Netusim, jak se k tomu dostat . Tece to kolem gumicky, na ktery nadobka v plechu sedi, ale vic pres ten plech neni videt. Nez to dam do servisu, neporadil by nekdo???!!! Dik!

Vyndat se dá. Jak říká Vaša musíš mít alespoň jednu ruku pravou. Já jsem ji měl zespodu prasklou. Musel jsem sehnat jinou. Sundáš trubici sání. odšroubuješ a odehneš nádobku servořízení. Měl jsem venku i přední světlomet, ale asi to není nutné. Já jsem současně dělal rozvody.

Odkaz ke komentáři

Vyndat se dá. Jak říká Vaša musíš mít alespoň jednu ruku pravou. Já jsem ji měl zespodu prasklou. Musel jsem sehnat jinou. Sundáš trubici sání. odšroubuješ a odehneš nádobku servořízení. Měl jsem venku i přední světlomet, ale asi to není nutné. Já jsem současně dělal rozvody.

No myslim si, ze zas tak levej nejsem a kdyz to jde, tak to snad zvladnu :). Slo mi hlavne prave o to, co vsechno se musi sundat, aby se k tomu dalo dostat - abych neco neoddelaval pracne zbytecne. Jeste tedy na kolika sroubech drzi?

Odkaz ke komentáři

začal bych sundáním světla (u xenonu to chce trošku si pohrát s vysukováním světla ven) a pak bys měl vidět na hadičky od motorků

pokud ti to teče jen při ostřiku zadního skla tak máš sjetou hadičku

motorek je společnej pro předek i zadek

Odkaz ke komentáři

začal bych sundáním světla (u xenonu to chce trošku si pohrát s vysukováním světla ven) a pak bys měl vidět na hadičky od motorků

pokud ti to teče jen při ostřiku zadního skla tak máš sjetou hadičku

motorek je společnej pro předek i zadek

Presne, nefunguje a tece to "jen" pri zadnim ostriku. Dle vasich pripominek a zkusenosti jsem se uz uklidnil, ze to snad tak slozity nebude, jen stale cekam na lepsi pocasi :feve: .

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak abych to tu dokoncil, tak jsem se za celou dobu nedokopal si to sam opravit (hlavne diky zime) a vyuzil jsem, kdyz mi ted v servisu menily predni loziska v kolech, aby mi to pri tom "opravili"..Pry se to musi cely odplastovat, tak nevim, ale hlavni je, ze uz je to v pohode. Pry skripla a vypadla hadicka. Ptali se me, kdo mi s tim co naposledy delal, ze se to asi stalo pri tom - tak jsem jim radsi nerikal, ze jsem to mel naposledy u nich, kdyz mi menili magnet pro zapinani klima :p ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...