Radomír Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Přátelé okřídleného šípu. Rád bych poděkoval lidem, kteří tvoří tyto stránky, díky. Děkuji také těm, díky nímž jsem šperkoval svoji Fabii 1.9 TDI 74 kw. Díky. A také všem, kteří přispěli svými postřehy a radami, které mi byly hodně nápomocny.Díky. Všem Vám přeji pěkné Vánoční svátky, veselého Silvestra, pevné zdraví po následná léta a nekazící se techniku. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 Přátelé okřídleného šípu. Rád bych poděkoval lidem, kteří tvoří tyto stránky, díky. Děkuji také těm, díky nímž jsem šperkoval svoji Fabii 1.9 TDI 74 kw. Díky. A také všem, kteří přispěli svými postřehy a radami, které mi byly hodně nápomocny.Díky. Všem Vám přeji pěkné Vánoční svátky, veselého Silvestra, pevné zdraví po následná léta a nekazící se techniku. Radek. To jsou správná slova, přidám se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 souhlasim, vesele svatky i kdyz min kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 Taky se přidám Všem Veselé a ničím nerušené svátky vánoční a těm hodným třeba něco Ježíšek nechá pod stromečkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Kluci mejte se Krasne a nekde na srazu v novem roce Ahojky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Zdarec, hezký vánoce, bohatýho Ježíška, hodně ujetých kilometrů bez nehod a poruch na svých miláčcích,a vše nej do roku 2009 přeje Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Šťastné a veselé Vianoce všetkým s Fabiami a nielen im! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 I já se přidávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 přidávám se také k přání všeho nejlepšího a nejhezčího v tom následujícím roce. Ale i přes to všechno bych tu chtěl taky poděkovat lidem, kteří tvoří a hlavně ochraňují tyto stránky. Jsou to ti "vykutálení" A/M , bez nich by tu byl pěknej mrdník a nebyla by tu většina spokojenejch uživatelů jako jsem já. Takže kucí holky, díky moc všem, užijte si Ježíška, Silvestr a PF 2009 .... Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 tiez sa pripajam a zelam vsetko dobre v Novom roku a hlavne bezstarostny rok s autami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Prajem vám príjemné prežitie vianočných sviatkov,veľa zdravia,šťastia a veľa kilometrov bez nehody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Též se přidávám a do nového roku přeji každému z vás, aby si konečne pořídil nové AUTO a nejezdil ve Škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tech60 Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 (editace) Jsem na "Forum SkodaHome.cz" teprve pár dní, ale přesto děkuju za rady a všem přeju v roce 2009 hodně ujetých kilometrů v pohodě a bez poruch. Editováno: 29. Prosinec 2008, autor: tech60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Vsechno nej, at vam litaj okridlene sipy bez nehod a zavad,hodne zdravicka pro vas a vsechny blizke a at se tu v novem roce vedou zase tak smysuplne diskuze jako loni a ted uz nalivat ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 taky vsem preji hodne uspechu a toho zdravicka jeste vice - v novem roce 2009 ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Všetko dobre v novom roku 2009 , pekny SILVESTER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekkona Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Taky se připojuji k přání všeho dobrého do roku 2009,aby Vám ta autíčka jezdila bez poruch a zároveň chci poděkovat všem kteří mi radili co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 neprehnat to s ohnostrojom na silvestra ja uz sa idem pomaly chystat na taky mini ohnostroj vid foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 a je to vsechno za nama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hura jar, leto sa blizi a nova MTB sezona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 hm, na léto si ještě nějakej ten pátek počkáme, konečně napad sníh, tak ať si ho aspoň trošku užiju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Milh@us: tak si uzivaj snehu, jar uz klope na dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) houmr: neklepe, ba naopak má napadnout mooooc sněhu, už se těším až vezmu fábinku projet v čerstvě napadnutým snížku Editováno: 3. leden 2009, autor: Milh@us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.