Publikováno Prosinec 19, 200816 r Přátelé okřídleného šípu. Rád bych poděkoval lidem, kteří tvoří tyto stránky, díky. Děkuji také těm, díky nímž jsem šperkoval svoji Fabii 1.9 TDI 74 kw. Díky. A také všem, kteří přispěli svými postřehy a radami, které mi byly hodně nápomocny.Díky. Všem Vám přeji pěkné Vánoční svátky, veselého Silvestra, pevné zdraví po následná léta a nekazící se techniku. Radek.
Prosinec 19, 200816 r Přátelé okřídleného šípu. Rád bych poděkoval lidem, kteří tvoří tyto stránky, díky. Děkuji také těm, díky nímž jsem šperkoval svoji Fabii 1.9 TDI 74 kw. Díky. A také všem, kteří přispěli svými postřehy a radami, které mi byly hodně nápomocny.Díky. Všem Vám přeji pěkné Vánoční svátky, veselého Silvestra, pevné zdraví po následná léta a nekazící se techniku. Radek. To jsou správná slova, přidám se....
Prosinec 23, 200816 r Taky se přidám Všem Veselé a ničím nerušené svátky vánoční a těm hodným třeba něco Ježíšek nechá pod stromečkem.
Prosinec 24, 200816 r Zdarec, hezký vánoce, bohatýho Ježíška, hodně ujetých kilometrů bez nehod a poruch na svých miláčcích,a vše nej do roku 2009 přeje Milh@us
Prosinec 24, 200816 r přidávám se také k přání všeho nejlepšího a nejhezčího v tom následujícím roce. Ale i přes to všechno bych tu chtěl taky poděkovat lidem, kteří tvoří a hlavně ochraňují tyto stránky. Jsou to ti "vykutálení" A/M , bez nich by tu byl pěknej mrdník a nebyla by tu většina spokojenejch uživatelů jako jsem já. Takže kucí holky, díky moc všem, užijte si Ježíška, Silvestr a PF 2009 .... Sinius
Prosinec 25, 200816 r tiez sa pripajam a zelam vsetko dobre v Novom roku a hlavne bezstarostny rok s autami.
Prosinec 25, 200816 r Prajem vám príjemné prežitie vianočných sviatkov,veľa zdravia,šťastia a veľa kilometrov bez nehody.
Prosinec 25, 200816 r Též se přidávám a do nového roku přeji každému z vás, aby si konečne pořídil nové AUTO a nejezdil ve Škodovce
Prosinec 29, 200816 r Jsem na "Forum SkodaHome.cz" teprve pár dní, ale přesto děkuju za rady a všem přeju v roce 2009 hodně ujetých kilometrů v pohodě a bez poruch. Upraveno Prosinec 29, 200816 r od tech60
Prosinec 31, 200816 r Vsechno nej, at vam litaj okridlene sipy bez nehod a zavad,hodne zdravicka pro vas a vsechny blizke a at se tu v novem roce vedou zase tak smysuplne diskuze jako loni a ted uz nalivat .....
Prosinec 31, 200816 r taky vsem preji hodne uspechu a toho zdravicka jeste vice - v novem roce 2009 ahoj
Prosinec 31, 200816 r Taky se připojuji k přání všeho dobrého do roku 2009,aby Vám ta autíčka jezdila bez poruch a zároveň chci poděkovat všem kteří mi radili co a jak.
Prosinec 31, 200816 r neprehnat to s ohnostrojom na silvestra ja uz sa idem pomaly chystat na taky mini ohnostroj vid foto
Leden 2, 200916 r hm, na léto si ještě nějakej ten pátek počkáme, konečně napad sníh, tak ať si ho aspoň trošku užiju...
Leden 3, 200916 r houmr: neklepe, ba naopak má napadnout mooooc sněhu, už se těším až vezmu fábinku projet v čerstvě napadnutým snížku Upraveno Leden 3, 200916 r od Milh@us
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.