h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Kam si zapojil can bus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Sorry nedocetl jsem to na obd nemuzes napoji can bus, rovnou napoj na gateway. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Pin 6 can L a pin 16 can H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) před 41 minutami, kolloner napsal: Aha, špatně sem četl..... Proc si tam daval jednotku s indexem E? Ta je pro 8 cidel(predni i zadni) . Index A je jen pro 4 zadni. Index E ma uplne jiny zapojeni. Navic sem ji ani nemusel nijak kodovat kdyz sem si dodelaval predek. Hned vse fungovalo Editováno: 20. Červen 2019, autor: ladik164 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Vsak ma predek i zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik164 Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Tak potom musí špatně zapojený svazek od tlačítka. jak sem již psal. nemusel jsem nic kódovat. hned to jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolloner Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 U jednotky jsem nakodoval, že nemam automatickou převodovku a že mám odjimatelné tažné.. atd... tlačíko jsem musel přepinovat aby bylo správně viz obrázek, ted už svítí podsvícení a bliká, že je závada v jednotce předpokládám. CANbus komunikaci tedy nemohu napojit přímo na vodiče diagnostické zásuvky pin 6 a 16 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Ne nemuzes, oprav tak jak jsem psal a bude to ok. Tlacitko nema nic s chybou komunikace can bus. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolloner Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Takže napojit přímo na vodič 6 a 16 u jednotky. Stačí ho pouze přípájen. Samozrejme dle barev low a high. A mělo by to fungovat ? Pujdu se na to hned vrhnout. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Ano stačí napájet. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolloner Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Super, moc děkuji... FUNGUJE... uz to píše jen jednu jinou závadu, ale jinak je to funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Nechybí odezva elektrické ruční brzdy když je to jednotka pro passat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Sorry za OT, ale konečně podstata fóra v pravém světle. Díky Přemku za to, že spolu s několika málo lidmi opravdu pomáháš těm co to potřebují namísto řešení ptákovin a hádek tak, jak to tady v poslední době je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolloner Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 Tak to netuším, ale elektronickou ruční brzdu nemám. Zakoupil jsem si to jako set ZDE.. Předpokládal jsem, že to bude opravdu pro OCT2, ale čidla pro OCT3, jedotka tedy pro passata. Jednotka měla vodiče obráceně, jakože je umístěna pod přístrojovkou a né v kufru.. (skvělé pro případ opravy jiným člověkem). Piny v tlačítku přeházené a návod... spíš výsměch. Ale jinak pro případné zájemce doporučuji. Kluci z fora vám pomůžou jako mě. Ještě jednou děkuji... patlal jsem se stím 3 týdny a tady vyřešeno za 10 min. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 _Denisi_ dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klinke Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Ahoj, je tu někdo, kdo by byl schopen připojit originální parkovací senzory na OII facelift? Jedná se mi o natažení kabeláže od jednotky na buzzer, dále na canbus a tlačítko vypínání senzorů a nakódování aby vše fungovalo a zobrazovalo se to i na rádiu swing. Senzory mám namontované v nárazníku, kabeláž je natažená až k jednotce, dál to zatím nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Neni problem jen je treba vedet odkud jsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 není problém Humpolec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klinke Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Sorry, na to jsem zapomněl, ideálně by to bylo v Praze, Berouně, případně blízkém okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frejzr Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Zdravím potřeboval bych pomoc. Mám Octavii 2 facelift a mám nefunkční parkovací asistent vag píse Speaker for Front Parking Aid. Nevíte kde je umístěný pro přední senzory ?? Na zadní senzory mi pípa ve sloubku B u řidiče. Hledal jsem pod budíky i pod volantem ale nikde jsem nic nenašel. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolloner Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Trochu jsem hledal a prý by měl být v pravo za panelem přístrojů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frejzr Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 (editace) Otom jsem taky četl, ale jak jsem psal výše, hledal jsem pod budíky a nic tam nebylo. Ani ten plech na kterém by měl být umistěny. Editováno: 6. Říjen 2019, autor: Frejzr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frejzr Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 Ještě jsem rozebral ten B sloupek jestli tam nebude iten druhý, ale bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Nejde mi jeden parkovací sensor a teda nejde ani predok ani zadok. Nemal som ešte dole nárazník lebo je zima ale zvažujem kúpiť sensor a vymeniť ho, Chyba je nasledovná: 1079060 - Center Rear Left Parking Aid Sensor B1077 14 [008] - Open or Short to Ground Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 3 Reset counter: 136 Mileage: 141870 km Date: 2101.14.23 Time: 09:47:46 1079044 - Center Rear Left Parking Aid Sensor B1077 04 [008] - Internal System Fault Intermittent - Confirmed - Tested Since Memory Clear Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 12 Reset counter: 176 Mileage: 141383 km Date: 2101.14.12 Time: 16:20:52 Vytiahol som jeden sensor ale nie je na ňom číslo dielu, viete mi poradiť aké čislo dielu to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tinno Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Toto je vybrate z Octavie takej istej ako mas ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.