kyraso Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Zdravím, vážně uvažuji, že si pořídím tuhle věcičku....Zajímají mě poznatky pouze majitelů...Kde jste to nechali montovat apod...Teorii vy co to nemáte si nechte, díky za pochopení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frantbr Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Mam na Oktavii 2 namontovany Magicar 100 AS a chodi to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Tiež by ma to celkom zaujímalo, uvažujem o nejakom ďalšom zabezpečení a aj nad týmto som rozmýšlal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 26. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Mam na Oktavii 2 namontovany Magicar 100 AS a chodi to dobre. a jak je to s těma alarmama? Auto má svůj vlastní...musí se vypnout? Zkušenost už s tím je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (editace) a jak je to s těma alarmama? Auto má svůj vlastní...musí se vypnout? Zkušenost už s tím je? Namontoval jsem M871A a jsem spokojen.Dosah pageru je tak 2 km.V budovách tak Do 1 km.Funguje super.Pokud je v autě alarm tak by jsem ho odpojil aby se to nehádalo.Docela mě potěšilo že se dá koupit náhradní kryt na pager když jsem si ho hned druhý den rozmáčkl. Editováno: 19. Červenec 2010, autor: Pavel 5 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraZi Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Magicar však ma obecně problémy s OII-FL, nejde otevira dvere DO od Magicaru ... musi se dodelat nejaky dalsi modul, plus nektere dalsi omezeni. Mel jsem v aute M100AS a po cca roce jsem ho musel vyhodit. FraZi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alco Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Magicar však ma obecně problémy s OII-FL, nejde otevira dvere DO od Magicaru ... musi se dodelat nejaky dalsi modul, plus nektere dalsi omezeni. Mel jsem v aute M100AS a po cca roce jsem ho musel vyhodit. FraZi Magicar nema s OII ani pred FL ani po FL ziadne problemy. Ide len o zapojenie. Pripadne je vhodne pouzit alarm s komunikaciou CAN, napr M871CAN, alebo Keetec 6000CAN, oba funguju bez problemov.... A dosah 2km, asi iba na letiskovej drahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.