Publikováno Prosinec 26, 200816 r zacla se mi rosvecet zluta kontrolka ABS vcetne cervene kontrolky brzd pipa to brzdy jsou ok
Prosinec 26, 200816 r Chtělo by to na vag. Pokud by byl spínač brzdovýho pedálu tak by svítila kontrolka elektroniky motoru ne?. Upraveno Prosinec 26, 200816 r od obrbaz
Prosinec 26, 200816 r zavzdušnění myslím ABS nepozná (nesetkal jsem se s tím) když je málo brzdovky svítí jen ručka vypadá to na čidlo na některym kole chce to na VAG
Prosinec 26, 200816 r ... mala by to byť porucha EBV a/alebo ABS ... Upozornìní: V øídicí jednotce jsou funkce ABS a EBV z bezpeènostních dùvodù provedeny oddìlenì. Pøi poru¹e té èásti øídicí jednotky, která zaji¹»uje èinnost ABS, zùstává EBV stále funkèní a obrácenì. Øidiè je o pøípadném výpadku regulace EBV informován pomocí kontrolky ABS, která svítí spolu s kontrolkou ruèní brzdy/hladiny brzdové kapaliny. Výpadek ABS a EBV. Je potøeba poèítat s pozm ìnìnými brzdnými vlastnostmi (brzdný tlak na zadn ích kolech ji¾ není regulov án). Upraveno Prosinec 26, 200816 r od Dreamer_
Prosinec 27, 200816 r zacla se mi rosvecet zluta kontrolka ABS vcetne cervene kontrolky brzd pipa to brzdy jsou ok mě se stalo to samé... tedy kromě kontrolky brzd svítilo jen ABS výměna čidla u předního kola a vše OK nové čidlo cca 510,-
Prosinec 27, 200816 r Autor ... mala by to byť porucha EBV a/alebo ABS ...Upozornìní: V øídicí jednotce jsou funkce ABS a EBV z bezpeènostních dùvodù provedeny oddìlenì. Pøi poru¹e té èásti øídicí jednotky, která zaji¹»uje èinnost ABS, zùstává EBV stále funkèní a obrácenì. Øidiè je o pøípadném výpadku regulace EBV informován pomocí kontrolky ABS, která svítí spolu s kontrolkou ruèní brzdy/hladiny brzdové kapaliny. Výpadek ABS a EBV. Je potøeba poèítat s pozm ìnìnými brzdnými vlastnostmi (brzdný tlak na zadn ích kolech ji¾ není regulov án). take jsem zjistil schorelou pojistku ABS na pojistkove skrini co je na baterce po vymene te pojistky stale stejny problem nemohlo tedy odejit rele
Prosinec 28, 200816 r zacla se mi rosvecet zluta kontrolka ABS vcetne cervene kontrolky brzd pipa to brzdy jsou ok píchněte to s někým na VAG a uvidíš... zkus jestli ti ABS vůbec funguje rozjeď to a vší silou na to šlápni... NĚKDE NA NĚJAKÉM OPUŠTĚNÉM MÍSTĚ!! JESTLI BUDEŠ PÁLIT GUMY TAK JE TO NA VÝMĚNU ČIDLA ABS!!! VAG ukáže u kterého kola
Prosinec 28, 200816 r Autor píchněte to s někým na VAG a uvidíš... zkus jestli ti ABS vůbec funguje rozjeď to a vší silou na to šlápni... NĚKDE NA NĚJAKÉM OPUŠTĚNÉM MÍSTĚ!! JESTLI BUDEŠ PÁLIT GUMY TAK JE TO NA VÝMĚNU ČIDLA ABS!!! VAG ukáže u kterého kola ABS jsem vyskousel a nejde takze teda VAG a uvidim
Leden 5, 200916 r ako to dopadlo? tiež mi teraz začala svietiť kontrolka. Hotový Vianočný stromček. A to je po Vianociach !
Leden 7, 200916 r ABS kontrolka svítí neustále, VAG nenachází žádnou chybu....vyzkoušeno ve dvou servisech....tak už nevím, čím to může být. VAG jen ukázal, že všechna čidla dávají info o rychlosti při jízdě. Poradí někdo? Díky
Leden 15, 200916 r Vcera mi zjistil mechanik na vagu spatny cidlo ABS na ridicove kole. Kdyz jsem se ho ptal co za to tak rikal,ze ma nejlevnejsi material v okoli a,ze prijde na 1000kc. A ted tady ctu,ze jste ho nekdo koupil za 510kc!! Copak to je za obchudek?? A jeste prosim o radu jak to cidlo vymenit?? Je nekde postup jak na to?? ten mechos z toho delal strasnou dedektivku tak chci vedet jestli to zvladnu sam??!!Diky za kazdou radu.
Leden 15, 200916 r Marakseli: odkud jsi ??? nějak se mi nechce věřit že svítí a nepíše chybu. co ostatní jednotky třeba budíky ? žádná chyba ? Homer: většinou čidlo nejde vytáhnout, většinou se nakonec musí odvrtat. přístup k čidlu není nejhorší ale na vytahování (odvrtání když nejde ) to není taky nic moc. podle mě když to pude dobře tak hodina určitě když to nepude 2-3 hodiny se s tím bude drbat.
Leden 15, 200916 r Tak mi taky začala svítit kontrolka ABS, po nastartování chvilku svítí, po chvíli zhasne, pak se zase rozsvítí. Zjištěno malým testíkem že ABS snad jde. Nechávám to na později a doufám, že jen čidlo bez komplikací.
Leden 15, 200916 r Mě se tohle stalo taky a měl jsem jen zanesené čidla od abs sněhem auto svítilo jako vánoční stromeček po vyčiětění vše ok
Leden 15, 200916 r Mě to dělá taky, někdy ABS svítí a pak zhasne.....kde najdu to čidlo abych ho mohl pročistit, podle diagnostiky je to čidlo vepředu u řidiče?
Leden 15, 200916 r Fuj,fuj,fuj!!!To jsem si oddychl!! Mam po problemech,alespon doufam,ze to bylo zas.....y snehem,pac mi kontrolka zhasla a vse je OK!! Ale vsem diky za rady!!
Leden 16, 200916 r Zdravím všechny! Mám ten samý problém. Svítí žlutá ABS a červená bliká. Při rozjezdu se ozve i zvukový signál. Ve škodováckým servisu mi po diagnostice oznámili, že čidla i řídící jednotka jsou v pořádku, a že chyba bude v napájení. (?) Jsem objednán příští týden a opravu, ale pokud znáte někdo řešení, prosím dejte vědět. Jo a prosím, jestli někdo máte solidní odkazy na schemata octavie... Díky moc!
Leden 16, 200916 r může to být i napájení bez výpisu chyb z ABS, palubních přístroju, motorové jednotky ti nikdo nemůže urřit jednu konkrétní příčinu z mnoha
Leden 19, 200916 r Vcera mi zjistil mechanik na vagu spatny cidlo ABS na ridicove kole. Kdyz jsem se ho ptal co za to tak rikal,ze ma nejlevnejsi material v okoli a,ze prijde na 1000kc. A ted tady ctu,ze jste ho nekdo koupil za 510kc!! Copak to je za obchudek?? A jeste prosim o radu jak to cidlo vymenit?? Je nekde postup jak na to?? ten mechos z toho delal strasnou dedektivku tak chci vedet jestli to zvladnu sam??!!Diky za kazdou radu. jinak budeš-li mít příšte ten samý problém tak čidlo a další najdeš na http://www.autodilykrc.cz
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.