FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Tak jsem se dneska rozhodl otestovat zimáky (Pirelli SnowSport W210 195/5O R15), na kterých sice jezdím už třetí zimu, ale na sněhu jsem je prakticky nevyzkoušel, protože co je mám, tak je sněhu pomálu. Takže jsem se v očekávání poctivých zimních podmínek vydal v Krušných horách na silnici, která je označená cedulí, že se v zimě neudržuje. Na fotce, je červenou šipkou vyznačeno, kam jsem se vypravil, zelená šipka ukazuje směr hlavní silnice, kam jeli všichni normální lidi Je pravda, že cedule pod kopcem nelhala, a jediná údržba která na téhle silnici probíhá, je uježdění sněhu od běžkařů, které jsem občas potkával, a občasný průjezd terénního auta. Osobák jsem tam nepotkal ani jeden. Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Na jaké fotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Na žádný, jelikož mi ty fotky nejdou vložit, nechápu proč, dělám to stejně jako vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Tak už se podařilo, tak jedeme dál. Na týhle fotce je pěkně vidět, jak to tam vypadalo Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tak jsem si tak užíval zašněženou silnici i krajinu, občas jsem zastavil abych udělal nějakou zimní fotku, jako např. tuhle, zimáky fungovaly perfektně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Pak jsem přijel na místo, kde silnici křižuje krušnohorská magistrála, chtěl jsem se tam otočit, což by nebyl problém, kdybych se nerozhodl vylézt ven z auta a pokochat se krajinou, a abych nepřekážel běžkařům, zajel jsem co nejvíc ke kraji do hlubšího sněhu. Když jsem pak chtěl odjet, auto se nechtělo hnout ani dopředu ani dozadu. Nepomohl ani pokus o rozhoupání se. V tu chvíli mi došlo, že jsem lopatu kterou pro tyhle případy vozím v kufru, nechal v garáži Kdybych jí měl, byl bych během deseti minut venku, zas tak dramatický to nebylo, ale prostě nebyla a neměl jsem ani rukavice, abych to vyhrabal aspoň ručně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 A bude to mít pokračování?!? Mě to nadchlo, má to silnej příběh a spád ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Po chviličce jel okolo pán s Jeepem, sám od sebe zastavil a nabídl, se že mě vytáhne. Já jsem sice byl přesvědčenej, že bych se vyprostil sám, ale při představě odhrabávání sněhu holýma rukama, jsem jeho nabídku přijal. Takže se otočil a začal odvíjet lano z navijáku, já jsem zatím z kufru vyštrachal tažné oko. Zajímalo by mě, kterej jouda vymyslel, že to oko má opačnej závit, asi to slouží k ještě většímu nasírání lidí v nouzové situaci. Když bylo všechno ready, začal mě navijákem tahat ven. Jenže auto začalo nepředpokládaně sklouzávat do přikopu, a začalo se nepříjemně naklánět. Usoudili jsme, že tudy cesta nepůjde, a domluvili jsme se, že to zkusíme tahat zezadu, nebo v tom příkopu skončím celej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flames Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Jako když v malé rychlosti najedeš na muldu, závěj nebo jazyk (tj. tak, že ji neprorazíš) a zůstaneš viset na sněhu, tak ti ani řetězy nepomůžou. Jak máš saně a nemáš energii, seš v pekle. To pak zapadají i rozhrňáky. edit: jinak drama jak prase... Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: flames Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Rorda: Ty jseš ale nedočkavec Jinak po pokusu o tahání dopředu to vypadalo takhle. Když mě tahal, tak to s tím Jeepem docela slušně cloumalo, ten naviják musí mít strašnou sílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 a má to HAPPY END? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Dozadu už pak žádný problémy nebyly, takže jsem byl za chvíli venku. Tímto ještě jednou děkuji ochotnému pánovi s Jeepem, který za svojí pomoc ani nic nechtěl. Pak už mi nic nebránilo v tom odjet po "svých", zůstalo tam po mě jenom trochu rozrytého sněhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 TAK HLAVNĚ ŽE TO DOBŘE DOPADLO.....a z toho plyne poučení...nejezdi do Krušných hor bez zimní lopatky a řetězů :-)....znám to tam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) No a happy end pro Marka, tady už jsem s autem zpátky v civilizaci, zbývá už jenom odšroubovat tažné oko a vrátit do nárazníku mřížky Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: FUGAS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Musím přiznat, že mě překvapilo, kolik tam bylo sněhu, jinak lopatu i řetězy (textilní Michelin Easy Grip) mám, bohužel zůstaly doma. V krkonoších kam jezdím častěji, tolik sněhu není. Jinak zimáky dobrý, zahrabal jsem se vlastní chybou, kdybych nezastavil v tak hlubokém sněhu na okraji příkopu, tak se to nestalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Luxusni pribeh, cetl jsem to jednim dechem a mel radost z happy endu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Dobře se to četlo Příjemné zpestření Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Z tebe by byl dobrej spisovatel, super příběh, tzn. opravdu dobré počtení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Slusna BAJKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) A to je vše??? :p Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 pekny pribeh - cetl jsem cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) Dobry, taky mam SnowSporty v R16 na snehu sem zatim moc nevyzkousel, a kdyz tak zatim dobry, ale na mokru znorvna moc nesedi, ESP ma leckdy dost prace.. Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 SnowSporty jsem měl v 15kách, byl jsem s nimi spokojen.... ted mám 16ky Pirrelli SottoZero, jsou ještě lepší, aspoň na mokru....na sněhu jsem to zatím nevyzkoušel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Obdivuju vas jak nekdo muze napsat tak dojemny pribeh Ja jen co napadne ten bily nesmysl zacinam ku...vat, jelikoz na tom jezdim po Beskydech 4 mesicev kuse, a abych dobrovolne jel bo takove zaprdakovane ceste to uz musi mit fakt nekdo naturu .)ani kdybych mel pneumatiky s hroty tak nikam nejedu, uz sem parkrat zapadl, zepredu, zezadu, zboku, a nejvice me sere ta zima kdyz se musi cekat kdyz nejaky dobrodinec prijede s nejakym traktorem me vytahnout .) Snehu nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.