baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 neeee ale kdyz jdu ze sportu tak to vis... to se musi 1-2-3 ja chodim na prvni a posledni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jj masakr ze ... taky slintam po klavesnici... a tech je! a samo krasavci....treba(snad uz naposled) ale to vite ja jsem na ne uplne vysazenej.... 2004-2.0TD-se serviskou a 1 majitel z CZ-cernej a v kuzi-ja bych to http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6927990 tak ten nemá chybu. Já snad toho španěla zkusím prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: kuva chlapy dneska samej for :smich: Make-up a modřiny na hlave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 aby tatku hned po porodu nenakopal a nevynadal :-) a hned do kouli :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 neboj,myslim na tebe,v sobotu tam odjizdim,tak ti to pak hned posleme jasne beru na vedomi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 :smich: ale jestli to bude holka tak pak přítel bude rád jak ji taťka naučil hezky polikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak ten nemá chybu. Já snad toho španěla zkusím prodat NO prave.... tohle bych vzal jednim mavnutim! musim rict at mlada pritlaci o kilo vic a vemu ji tohle a necham ji (na chvili) OII :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak ten nemá chybu. Já snad toho španěla zkusím prodat vzdyt je to 318 benzin a ne 320 diesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ale jestli to bude holka tak pak přítel bude rád jak ji taťka naučil hezky polikat takze tatka je vlastne uchyl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 vzdyt je to 318 benzin a ne 320 diesel no prave! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 ale jestli to bude holka tak pak přítel bude rád jak ji taťka naučil hezky polikat Péťo,ale polykáme tvrdý :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nech ho Jirko, on se nechal unest :-) je to blazínek .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 vzdyt je to 318 benzin a ne 320 diesel ale nafťáky jsou skoro za tu samou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Počkáme až zavede vládá příspěvek na šrotovný a pak seto bude rovnou šrotovat a měnit za nový supy a jiný socky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 nech ho Jirko, on se nechal unest :-) je to blazínek .-) tak jsem se přemáčknul no vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak jsem se přemáčknul no vole v klidu,je to sranda.Já se umačkávám každou chvilku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jeste tak 2 hodky 20 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 v klidu,je to sranda.Já se umačkávám každou chvilku to bylo na trpaslíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 tak jsem se přemáčknul no vole vsak jo v klidu, u me je spis nahoda kdyz napisu dobre i nebo y proto radsi misto v pondeli pisu ve stredu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 vsak jo v klidu, u me je spis nahoda kdyz napisu dobre i nebo y proto radsi misto v pondeli pisu ve stredu :-) jo tak to me se stava taky casto,kdyz pisu sms a nevim jaky I,tak to holt musim vymyslet jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 jeste tak 2 hodky 20 min. to uz utece jako voda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 mě ty i/y taky nedělaj dobře, občas přemýšlím jak to okecat. 2Bauí: vždyť já vím, že sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady to je fofr pul hod tu nejsem a zase dalsi stranky Ne jako u Supu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 diť na tom abi se človjek naučyl psát zprávnjě nyc nený a vi tak naděláte tadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Únor 2009 Sdílet Vloženo 3. Únor 2009 Tady to je fofr pul hod tu nejsem a zase dalsi stranky Ne jako u Supu :D no jo,jste tam u Supů pěkný suchaři.Jste si koupili velký auta a na pivo už nemáte,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.