Lancelot Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ove , Jerro : to je jeno ... kuci rekne te mi muze policajt prolejzat auto a zjistovat co mam za vybavenicko ? Může - pokud má důvodné podezření. Teď jde jen o to co jsi myslel tím - proljezat - jako, že se ti mrkne do kufru či co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Nazdárek kucííí tak já taky pilně makám..tady v Holešovicích není památka po sněhu a na Chodově je ho mrtě..to jsou mi věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Nazdárek kucííí tak já taky pilně makám..tady v Holešovicích není památka po sněhu a na Chodově je ho mrtě..to jsou mi věci... V Opletalce ani vločka .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 konkretne xeny , mam ten halogeny - je tam cocka .. on prece kdyz budu stat a mit vypnuto nepozna co je za cockou ... muze chcit otevrit haubnu aby se podival ? to mumusi byt u prdele - jedine ze by nefungovali nebo to byl floyd-tuner tak ho to zajimalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Nazdárek kucííí tak já taky pilně makám..tady v Holešovicích není památka po sněhu a na Chodově je ho mrtě..to jsou mi věci... cus taky makam ale snih tu je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Zdravim vsecky...., Evers - Co se tyce povinne vybavy ,tak ma veskere pravo se ti kouknout jestli tam mas 3uhelnik,rezervu,zarovky,pojistky atd ... Pak dopravka prolejza auto zpusobem jestli ,mas vsecky ok gumy,jestli nemas duravou podlahu ,STK+emise,to e ale klasika .... No ,ale pokud neni duvod jako napriklad u tebe tak nikam jinam nez do kufru lezt nemusi .... to jen v pripade kdyby ti nesvitila zarovna nebo mel treba ''cervene parkovacky'' tehda by ti mohl asistovat u vymeny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to mumusi byt u prdele - jedine ze by nefungovali nebo to byl floyd-tuner tak ho to zajimalo... takze myslíš nebát se toho a klidně to tam šoupnout, nebude mě prudit každej pitomec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Dobré poledne ... kua zase jsem zaspal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 takze myslíš nebát se toho a klidně to tam šoupnout, nebude mě prudit každej pitomec vubec - taky mam xena a jeste nepredelany natvrdo... na zelenace se*u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Dobré poledne ...kua zase jsem zaspal zdarek-do ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 zdarek-do ted? Do 11:30 ... jsem nejak mimo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Do 11:30 ... jsem nejak mimo no ty brdo to je mazec tak teda preji dobre rano ja se chystam na O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 no ty brdo to je mazec tak teda preji dobre rano ja se chystam na O No já něco pojedl a jedu se podívat do práce aby mi neříkali, že jsem prase líný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Gulášovka, hromada zapečenejch těstovin s okurkou, flint, kofila a kinder vajíčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Cos mel ve vajičku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Zdarec, koukam, zase s krizkem po funuse.............. Sobota se fakt vydarila. Skoda toho drivejsiho odchodu .-) Cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 vajíčko je ještě celý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Brej den ve spolek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Zdarec,koukam, zase s krizkem po funuse.............. Sobota se fakt vydarila. Skoda toho drivejsiho odchodu .-) Cest podivej se na nej na kluka jinak sem uz taky po O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 No já něco pojedl a jedu se podívat do práce aby mi neříkali, že jsem prase líný ale neblbni to uz nema cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Gulášovka, hromada zapečenejch těstovin s okurkou, flint, kofila a kinder vajíčko vcera jsem byl u ukrajinky a zase tam byla slecinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Brej den ve spolek:) Zdravíčko Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ahoj Jery ....už aby bylo zítra(malej pátek)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ahoj Jery....už aby bylo zítra(malej pátek)... cus tak ja mam malej patek uz od pondelka - dnes snad klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ovi: to já mam od pondělka furt prace hafo....zítra mě čeká jen nějaký celodení školení tak si snad krapet odpočinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.