Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8

Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

no hlavne bych uz chtel po tech ctyrech a pul mesici umej auto :)

jo svickova za jedna :)

Vcera jsem jel k veceru pryc a zdalo se mi jakoby bylo umyty :D ..,tesim se az zas vemu vsecky pripravky a vrhnu se na cisteni .,, ikdyz v interieru bude celkem zahul...,

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:smich: tak to jsme na tom stejně s tím interiérem!

Po te zime to dostane vzdycky neskutecne zabrat,,, Probehne cisteni vcetne dotahnuti vsech sroubku a sroubu ,po tech otresech na nasichc cestach to dela v aute peknej kraval.Uvazuju,ze hnedka i vytlumim....

Odkaz ke komentáři

Po te zime to dostane vzdycky neskutecne zabrat,,, Probehne cisteni vcetne dotahnuti vsech sroubku a sroubu ,po tech otresech na nasichc cestach to dela v aute peknej kraval.Uvazuju,ze hnedka i vytlumim....

nevím, čím to je,ale přes zimu je to vždy o 100% horší než v létě. pravda přeci v létě jsi pokud to jde hlavně mimo auto když někam razíš takže vše co jíš a piješ tak provádíš venku z auta.. v zimě, když proběhne narychlo nějaká ta bageta či sváča tak tláskáš v autě a je to pak znát. mě zatím šroubyk a šrouby držej pevně jak mají... snad... :)

Odkaz ke komentáři

jej to zase bude prace na celej den - si bude mlada myslet ze sem blaaaazen :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...