Romariooo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ahoj chlapáci.Evers: myslím na Tebe ale zatím bez výsledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ted jsem ze sebe vymacknul trihodinovou praci z nemciny... asi to dneska zapichnu uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 To teda jo..jvyšší čas jit domů Pořád tady někdo zvoní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dobré ráno kamarádi, dneska jsem si to spaní vyjímečně natáhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Sobotka se ti neuvolni ? to jsem bud na zapase nebo obcas dodelavam veci v praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dobré ráno kamarádi, dneska jsem si to spaní vyjímečně natáhl... zdarek! no to jsi pekne dal s tim spankem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ahoj chlapáci.Evers: myslím na Tebe ale zatím bez výsledku. Díkk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Dobré ráno kamarádi, dneska jsem si to spaní vyjímečně natáhl... Ahoj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 brdo ja mam hlada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 brdo ja mam hlada! hmmm - to teda ... vidim to zas na čínu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 zdarek!no to jsi pekne dal s tim spankem Čao Ovi, jj, vstávat v 10:45, to už se mě hodně dlouho nepodařilo, ale to bude tím, že jsem předešlou noc strávil za volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Ahoj ... Zdar jak Brno pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 hmmm - to teda ... vidim to zas na čínu .) neee chinu uz ne.. jsem tam porad dneska bych to videl na knedl a poradne mastenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Čao Ovi, jj, vstávat v 10:45, to už se mě hodně dlouho nepodařilo, ale to bude tím, že jsem předešlou noc strávil za volantem... to asi jo.. taky normalne do 10:45 nespim pokud teda nejsem vylitej jak konev... to potom jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 taky mam hrozny hlad :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Zdar jak Brno pane... Františku ty seš dneska nějakej rozjetej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 taky mam hrozny hlad :-(( tak sup na jidlo ne? ja letim za nejakych 40 min. - ikdyz to uz asi budu pruhlednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to asi jo.. taky normalne do 10:45 nespim pokud teda nejsem vylitej jak konev... to potom jo No tak to nápodobně, ale já nebyl vylitej jak váza už ani nepamatuju. V neděli jsem dal pět jedenáctek, což jsem tak nějak vůbec nepocítil a tvrdý nepiju, takže můj život není vlastně nikterak pestrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Františku ty seš dneska nějakej rozjetej. Njn, důsledek včerejšího vývoje událostí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 tak sup na jidlo ne? ja letim za nejakych 40 min. - ikdyz to uz asi budu pruhlednej ja pujdu taky tak nejak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No tak to nápodobně, ale já nebyl vylitej jak váza už ani nepamatuju. V neděli jsem dal pět jedenáctek, což jsem tak nějak vůbec nepocítil a tvrdý nepiju, takže můj život není vlastně nikterak pestrý... to uplne vola po zmene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 ja pujdu taky tak nejak :-) dneska si dam snad 2 jidla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Njn, důsledek včerejšího vývoje událostí... Co se stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 to uplne vola po zmene Já bych řekl že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 dneska si dam snad 2 jidla.... no taky budu mit problemy se nejak uskromnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.