Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Dakie: jo táááááák, no já myslel, že ty už máš splněno, ne? ;)

jak se to vezme, stojí to za starou bačkoru :feve: sem si to představoval trošku jinak, ne že se přestěhujem do svýho bytu a po 14 dnech budem bydlet každej jinde (Péťa se vrátila k mamince, protože jí tam je líp - no hlavně tam nemusí nic dělat...).. přitom od října sme bydleli u mojí mamky a byla se mnou pořád, vařila, uklízela a teď najednou pápá.. :help:

Vloženo
jj, je současná i minulá, akorát loni v létě ji na 2 měsíce vystřídala jiná :) proberem to někdy večer po icq:)

co Tvoje Peťa? stale máš na krku "nůž"?

viz odpověď P2M ;)

Vloženo
jak se to vezme, stojí to za starou bačkoru :feve: sem si to představoval trošku jinak, ne že se přestěhujem do svýho bytu a po 14 dnech budem bydlet každej jinde (Péťa se vrátila k mamince, protože jí tam je líp - no hlavně tam nemusí nic dělat...).. přitom od října sme bydleli u mojí mamky a byla se mnou pořád, vařila, uklízela a teď najednou pápá.. :help:

hmm, možná jen hormony, dej tomu trochu času, kámošova mladá se v těhotenství chovala taky jinak a dokonce brečela i při reklamě na jogurty, kde máma krmila dítě...

Vloženo
hmm, možná jen hormony, dej tomu trochu času, kámošova mladá se v těhotenství chovala taky jinak a dokonce brečela i při reklamě na jogurty, kde máma krmila dítě...

no tak to uz je mazec....

Vloženo
Vrchnim sousedům praskla hadice od pračky a ve dvě ráno na mě začalo kapat ve spánku.Nikomu nepřeju tak hnusny probuzení jako mě dnes.Tři hodiny jsme to uklízeli...všechno v píči.

To je děs. Nás tenkrát taky vytopili, ještě v paneláku. Naštěstíjen nechali přetect vanu, tak jsme měli mokrej jen strop v koupelně.

Vloženo

já vím, že změna hormonů.. ale neznám nikoho v mém okolí, kdo by to prožíval až takhle! no a abych mohl bejt s ní, tak se mám přestěhovat taky k její mamce, měli bysme tam 2 místnosti, společnou kuchyň, koupelnu a obývák.. tak nevím jestli do toho mám jít, nebo zůstat v MB.. chci bejt s ní, ale už sem toho udělal dost, tak proč další ústupek.. :help:

Vloženo (editace)
Volal jsem na pojištovnu a prej to zaplatí z mé pojistky a pak to budou vymáhat po sousedovi.Hnus

Typicky priklad situace kdy se vsecko dela komplikovane pac e jim to nehce resit jednoduse....

Probehnout takzbytecen tahanice,,prve pres tebe a pak prez nej,,je to blost si myslim.Takhle by to vzali od nej,,ty bys dostal nahradu skody a ahoj..., vyreseno...,NEkdy prestava rozum stat nad temi nasimi pravidly a zakony.,

Editováno: , autor: Jero
Vloženo
Typicky priklad situace kdy se vsecko dela komplikovane pac e jim to nehce resit jednoduse....

Probehnout takzbytecen tahanice,,prve pres tebe a pak prez nej,,je to blost si myslim.Takhle by to vzali od nej,,ty bys dostal nahradu skody a ahoj..., vyreseno...,NEkdy prestava rozum stat nad temi nasimi pravidli a zakony.,

Tak oni to tak mají udělaný aby měli nějakou práci a neflákali se v kancliku na pojišťovnách. ;)

Vloženo
Tak oni to tak mají udělaný aby měli nějakou práci a neflákali se v kancliku na pojišťovnách. ;)

To je taky pravda ,ale rozumis,,, Proste proc to delat jednoduse ,kdyz to jde slozite :) ...

Vloženo
já vím, že změna hormonů.. ale neznám nikoho v mém okolí, kdo by to prožíval až takhle! no a abych mohl bejt s ní, tak se mám přestěhovat taky k její mamce, měli bysme tam 2 místnosti, společnou kuchyň, koupelnu a obývák.. tak nevím jestli do toho mám jít, nebo zůstat v MB.. chci bejt s ní, ale už sem toho udělal dost, tak proč další ústupek.. :help:

Asi bych šel na pár dní, možná tak 2 týdny max a vidělo by se, ale zase ne za každou cenu. Hlavně mluvit mluvit mluvit, jinak na to nepřijdete, co kde dělá ruchy. Těžko se radí v tomhle.

Vloženo
To je taky pravda ,ale rozumis,,, Proste proc to delat jednoduse ,kdyz to jde slozite :) ...

Víš co Jero. Tady se většina věcí dělá složitě, hlavne do toho zainteresovat co nejvíc lidí ať to stojí co to stojí. Vem si třeba stavbu dálnic. Hrůza a nejdražší práce ve svetě máne my. :feve:

Vloženo

mě by to sralo, ajk to dělá brajgl

myčku máme zastavěnou, ale nějak se ještě nepoužila lol

a pere se přes den, protože se to pak hned věší na šňůry, aby to vlhký nehnilo v pračce celej den :)

Vloženo
Víš co Jero. Tady se většina věcí dělá složitě, hlavne do toho zainteresovat co nejvíc lidí ať to stojí co to stojí. Vem si třeba stavbu dálnic. Hrůza a nejdražší práce ve svetě máne my. :feve:

To je fakt.... stavby dalnic u nas,je vazne nekdy hubu ... Ale co se da delat,lepsi uz to nebude.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...