Březen 13, 200916 r tak to Romane protopis majlant,ne ? Ja zapomnel,nosis prebytky z prace Jak to tak ctu,tak bych to nechtel zazit.
Březen 13, 200916 r taky bych to nechtěl zažít vůbec to Romanovi nezávidím! Romčo, už abys to měl za sebou!
Březen 13, 200916 r Díky chlapi.díky moc.Nahraju k sobě do vlákna ted nějaké fotečky.Na odstranění se už intenzivně pracuje a měl bych být za cca měsic doma.Ještě jednou všem díky.
Březen 14, 200916 r Ty vado. 7 to u nas je minus 2 ale sviti slunko. Upraveno Březen 14, 200916 r od maros
Březen 14, 200916 r u nas sviti krasne slunko a aktualne caa 1 stupen ve stinu.Na slunku bude vic. Chci porezat nejake to drevo (palety),at je cim topit Jinak nic velkeho.
Březen 14, 200916 r Jo,tak to potom ano! Já myslel že chceš sekat zahradu či co Já pojedu opět do bytečku se podívat jak mi pracuje vysoušeč a kolik vody se tam nashromáždilo během posledních 12 hodin...jsem na to zvědavej...
Březen 14, 200916 r Dělám si prdel! taky mám travičku a vím že je brzo.Ale za měsic už ji začnu shrabávát a hnojit...
Březen 14, 200916 r Dobré dopoledne všem Konečně se udělalo hezky, doufám že to vydrží celý den. Akorát je ještě celkem kosa, takže na kolo to moc není ale i tak je to úspěch.
Březen 14, 200916 r Ráno bylo zamračeno ale už se to vyjasnilo a svíti sluníčko.Sice nemá sílu ale aspon něco.
Březen 14, 200916 r Romariooo čus chlape..jakej byl minule oběd u rodiču....? příště ti cinknu ppředem..dáme někde srázek..
Březen 14, 200916 r Ahoj Najmis! Obědy u rodiču miluju protože se nemusi o nic starat a máma vaří skvělé.Musiš se ozvat dřív.Dnes mi psal Jakr a tak až bude trošku líp by jsme mohli něco vymyslet.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.