Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 čau Romane, to víš, v tuhle hodinu už je většina po obedě, teď se jen čeká na svačinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Jj,je mi to jasny,,proto jsem ze zeptal takhle ,nechci po tobe primo typ ,urcite se dari nechame prekvapit ... Jedes v kvetnu na sraz ? ... Na Ostravskej ? Jasne ze jedu a pak jeste asi na dva dalsi. Co me ale mrzi ze na to Ostravskym nebudu skoro pit pac rano jedu na kurzy bezpecne jizdy do Ceske Lipy ( v 6 rano odjezd ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 to mi nějak uniklo že ty kurzy jsou v České Lípě, kdybych to byl býval věděl... tak sem se taky přihlásil, nemáte někde odkaz? bych mrknul jestli je tam ještě volné místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Tak tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Co jste si dali Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 TheFrigo: dával jsem to do vlákna mrkni ke mě nebo počkej,..pohledám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 TheFrigo: tady máš: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57839 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 už sem to našel, vše je plné, škoda. Do Č. Lípy to mám 50km a pracuji tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Ty woe...tak to je pech!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Romane: Lukyn a Frigo by chtěli taky leštit autíčka. Co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No že to je supr zpráva a že by to šlo rozpočítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Myslím,že se ještě někdo přidá ne? Bude prdel !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 já bych se teda taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No že to je supr zpráva a že by to šlo rozpočítat. Rome co to sakra je ?? jaky lesteni auticek me se nic nerekneeee :kol-26: :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 akorát musime vymyslet jak si to pak rozdělíme a nebo to objednáme a někdo to nadávkuje.MichalK by do toho šel taky-dnes jsme o tom mluvili.Takže: já,Rosta,Michal,Standis a kdo ještě? To by stačilo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 No vidíš jak se to schází. Asi za chvíly budem potřebovat parking U Tesca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Olfiku: ty parchante za toho Roma dostaneš do držky a ne že Ti budu řikat o leštění já nejsem Rome do pi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) myslím, že ješte tady psal Lukyssek a Frigo, že by se taky přidali Editováno: 17. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Asi mu ujeli prsty na klávesnici ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 myslím, že ješte tady psal Lukyssek a Frigo, že by se taky přidali Jasně. Ty dva taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 (editace) akorát musime vymyslet jak si to pak rozdělíme a nebo to objednáme a někdo to nadávkuje.MichalK by do toho šel taky-dnes jsme o tom mluvili.Takže: já,Rosta,Michal,Standis a kdo ještě? To by stačilo ne? jak už bylo napsáno tak si na mě zapoměl, nemá na Tebe náhodou vliv ten němec? Editováno: 17. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 ale no tak Romco nezlob se na me jak ti mam teda rikat ? Sis nemohl udelat kratsi nick, se podivej Jero si ho taky nechal zkratit (nick). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 Frigo: na tebe jsme nezapoměli,jen to nenapsal : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 17. Březen 2009 Sdílet Vloženo 17. Březen 2009 mimochodem kde tu akci plánujete? přijedu všude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.