Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Jiřiku čáu.Nálada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Uz se mi startuje parni vysavac dneska vycistim komplet sedacky, kdo by chtel taky, at se klidanko zastavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Taky bych ale mám to Houmi trochu z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hezky den preju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Oni snad vsichni basti nebo co Tak se mejte ja jdu zas neco delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak mladenci - obed na terasce... + 2x plznicka....... co dodat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Závist................ Rizoto se sýrem 3x Bráník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 ty woe, tady je to samý pivo, asi změním místo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jo... ja si nestezuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 (editace) OVI: ja si taky zatím moc nestěžuju, jednou do měsíce zatím vejplata příjde tak co.... Editováno: 8. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak tak. Žádný ztěžování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 čau kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Zdarec Stando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 nějaké novinky se udály??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Hele tady je mrtvo jak na hřbitově. Takže nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tady jo, za to u vás na chatu, tam to žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Až na to že mám naprcany auto je to fajn... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Až na to že mám naprcany auto je to fajn... neke, co se stalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Standis: více než moc probráno ve 2jiných tématech mrkni hlavně na O II chat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak tak...Dáda by potřeboval nějakou injekci na zklidnění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak jsem to našel a nasere to, ale není to zas tak zlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak tak...Dáda by potřeboval nějakou injekci na zklidnění... dává ji alespoň nějaká pěkná sestřička? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 tak jsem to našel a nasere to, ale není to zas tak zlý Seš můj člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Neni ale tak jako tak musi auto do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.