Bylzde Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tady jsou asi všichni na obědě..no mě to čeká za 10 minutek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 vejkendove http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 tak napapaanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Si měl Jiří dlouhej oběd. Co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rejpale , teda Rosťo - klasika čínu .. akorat to tu je chcíplý nevim asi vsichni sli k vode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Čínu já taky rád. Na vodu je brzko asi.... Nebo makaj jako já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 nemyslim se rochnat , ale chytat barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No teď na jaře to opaluje pěkně. To jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 jojo ... neni nad prvni slunicko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Mihal asi uz pujde domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak se měj Míšo. Jiří co kapela. Hraješ ještě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Jasne ze jo.... , jakmile se bude neco rysovat dam hlasku se objev na koncerte Editováno: 9. Duben 2009, autor: Evers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Si piš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 sme v unoru hrali na ziskove , sem to tu roztruboval ale to neee to sis nekde valel sunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To jsem asi ještě nebyl člen Jiří. Myslím. A moc jsem to tady nečetl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No jo koukám ty ses čerstvej jak já.... Akorat ty prizpevky si nejak nasazel rychlejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No nic Rosťo já mažu, tak se měj a užij si večerního pivsona na zahrádce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zdarec pánové. Jak je po rachotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 No u mě dobrý..byl jsem v pizzerce a ted už nebudu dělat nic...pročtu nějaké články a padnu do postele..zítra jedu se švagrem pro nový auto..ne moje ale jeho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Co kupuje za dělo ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Boli hlava, boli hlava dneska zase cely den kolem baraku, uz me to zacina m*dat konec skoly se mi blizi a misto toho, abych se ucil, tak tady zednicim... ted jsem dostal chut na pizzu, diky, Bylzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Dobrý večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Zdarec Romane a Houmi. Houmi ty melouchaříš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Rosta: heh, kdyby... delam to jen za teplou polivku k obedu jak uz jsem tady psal, dodelavame sezeni pro hosty na zahradce. Co vy, nejaky plany na vikend? Uz se to blizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ahoj Rostik.Tak jak bylo celej den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.