Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Tak už na domáci půdě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj Jiřiku.Tak už na domáci půdě? jojo,už cca týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 A doma je doma vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 A doma je doma vid? tak těšil jsem se sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Co mamka Jirko na ten lak? OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 no hezky pěkně.Jak se to dělá? to se seběhlo tak rychle že ani nevím ale už jsem z té 6tky docela nervozní uvaýuju ře se nechám v Mostě přeškolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Štěpane: cos dělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Co mamka Jirko na ten lak? OK ? jo,v pohode.Oni to ani neresej.Kdybych je k tomu nedokopal,tak by to tam ani nedavali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Štěpane: cos dělal??? 1 bod neoprávněné použití pruhu pro autobusy,3body telefon,2body za rychlost.jsem z toho pěkně nervní trávím celý den v autě a najedu tak 350km deně a poslední dobou jsou pomáhat a chránit všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 3 body za telefon??? Fakt? To by mohla půlka republiky bejt za chvilku bez bodu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 3 body za telefon??? Fakt? To by mohla půlka republiky bejt za chvilku bez bodu ne? ano je to tak za tel jsem schytal 3bodíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já jsem si myslel že za telefonování v autě je pouze jeden bod.A jak Ti to dokazovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Já jsem si myslel že za telefonování v autě je pouze jeden bod.A jak Ti to dokazovali? bylo to na dálnici jeli za mnou s passatem a videli mě tak jsem ani neprotestoval a když mě řekl 3body tak jsem málem šel do vrtule taky jsem si myslel že to bude jen jeden bodík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak to oni rádi za telefonování. Nahrává to kamerou za tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jeste ze jezdim tak pomalu, ze by me predjeli a nic nenahravali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak to oni rádi za telefonování. Nahrává to kamerou za tebou. on sám mě řekl že víc hlídají telefony než rychlost. ale co už no moje smula jsem debil a to mám v autě HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Každopádně to nasere.Vlastně jeden bod je za pásy vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 To je pravda. Kamarád jezdí u Passatů a je jim jedno když jedeš 150 a nikoho neohrožuješ Tzn. z pruhu do pruho atd. ale na telefony jsou alergický, hlavně u kamioňáků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 jo za pásy je jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Rosto: ty woe...to nemá přece logiku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 hm ale asi vyrazím do toho mostu od 1.7 mají zvýhodněnou akci odpočet bodu za nějakých 6tis tak do toho asi pujdu.nejsem žádný řidič prase jezdím už pár let a nikdy pokuta a těd na jednou toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Romario: ale tak na druhou stranu docela jo, ne... ono kdyz jedes 150, tak treba v tvym aute to ani neni poznat. No a jestli jedes v pohode a neklickujes, tak te asi nechaji v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak na jednu stranu to schvaluju. Protože jestli jedu bezpečně vyšší rychlostí,tak se věnuju řízení na plno.Při telefonování byť s handsfree tomu nevěnuješ tolik pozornost. Z vlastní zkušenosti, prostě vnímáš telefonát a musíš přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ukecali jste mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Myslím že policie to toleruje tak do 160 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.