houmik Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak dneska nic moc za ten tyden asi nejhorsi, co jsem mohl odevzdat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Houmik: neser!!! Jakto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Roman: heh, nesedlo mi to, komplet cely VB.net jsem neudelal no uvidime, ale nic slavnyho to nebude ted jdu umrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Kuwa...neser a zaber.Myslel jsem na Tebe jaks psal že Tě čeká těžké zkouškové obdobi.Mladá ted taky dělá vejšku a přesně vím jaky to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak za chvilku to začne. Česko - Švédsko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Rosťo A proto si pudu ještě na chvílu lehnout a pak do hokny . Tak třeba to neprojedou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Třeba ne Laďo. Taky tě zdravím. Dobrej vtip ne co jsem ti poslal. Du na hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 No bylo tam toho zase celkem dost za ty dva dny co jsem tu nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Ládine.Jak je? Nekoukáš na hokej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ahoj Romane Né protože by na stopro dostali A stejně jdu za chvílu do hokny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 HF: o vikendu máš vegáč nebo makáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Od zítřka v Turnově a v neděli jsme s mladým u našich Další to klidný a pohodový weekend bez blbejch připomínek doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ach jo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Co naděláme . Už víš jestli budete brát s Rosťem decka na SkodaHome ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já nejspiš ne a Rosta podle mě co řikal tak velkyho kluka 18 let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak ten tam bude mět už jiný zájmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ten Turnov bude asi taky kvalitní co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 V to doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak jdeme na druhou třetinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já jdu do vany tak se zmiznu a pak už nebudu stíhat. Užijte si to taky zítra u Vorla a uvidíme se příští týden na SkodaHome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Já tam sice nejedu ale na škodahome se rozhodně uvidime!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 A zase sme to prosrali. Jako vždycky. Rybníkáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Rosto: ty chceš koupit toho Canona že se ptáš na cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak uvažoval jsem o něcem ale na tohle nejsem dost profik. Navíc tak za rok budou za polovic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 O.K Tak něco vyber a udělám Ti zajimavou cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.