houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Na ten jazyk si zvyknes, uz ti to ani neprijde, ale ta nevyhoda tady porad je, to je jasny, nemuzes treba tolik improvizovat jako v cestine, no... Ale uz bude snad nejak konec kdyz spocitam, ze nas bylo na zacatku 25 a az na konec jsme dosli 3 Co auto, opravili ho dobre? At se nebavime o ty blby skole porad Mam strach, ze po tydnu neodradim zpatecku, mel jsem zamcenou paku a nekdy se mi to zasekava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Auto opravovali v autorizovaném servisu.V podstatě jenom lakovali zadní náraznik ale jsou tam drobné chybičky...ale já už na to dlabu.Nejvic mě hlava nebere že to je autorizovaný servis.Prostě smutny...možná časem se tam vrátim a nechám jim to předělat ale to je pouze uvaha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tohle me tady v ty republice dostava, no jeste tady nikdo nepochopil, ze za dobre odvedenou praci je clovek schopny a hlavne pripraveny dobre zaplatit a eventuelne se pravidelne vracet jenze kdyz vidis tu praci, to by te trefilo... a jak clovek nema nekde znamy, aby mu to ohlidali, tak je taky konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ale já jsem v tom servisu známeho měl a stejně to dopadlo tak jak to dopadlo...neřikám že to je nějaky hodně špatny ale když se podívaš trošku zblízka tak tam mám ve dvou místech vic laku než by mělo být...jakoby ta barva nebyla dokonalé roztekla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ahoj Jardo.Kde se nám schovávaš? Ted jsem na Tebe myslel a najednou ses tady objevil...dobry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Mne delali nejaci kluci v garazi doma Toyotu, kdyz jsem ji lakoval, a dopadlo to dost dobre a pak jed do origo servisu Ted jsem se snazil protlacit OII RS misto Colta, neproslo mi to doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ahojda, trochu to tady chci prolítnout, za chvilku jedu do Náchoda na předání, tak jen letecky, hele to maso si udělej pro sebe a rodinu, ne že bych ostatním nepřál, ale takhle budeš mít víc času na hodnocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jardo: dobře.Vzkážu to Zdence.Ty dnes pracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jinak sy myslím a nabývám dojmu, že to chtělo ten tvůj nárazník trochu "dorozbít", aby byl na výměnu a ne jen na lak, to by pak byl nový origo,v klidu nalakovat a v klidu namontovat, docela si dovedu představit udělat si přestrojení sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 jenom lehce, to víš nemůžu si vybírat, zákazník je pán, sousta starých předělávaných výtahů se řeší po odpolednech, večerech a víkendech, vlastníci jsou prostě doma jako my ostatní - po práci , ale mě to nevadí, práce vydělává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jsem stejného názoru Jardo...ale viš jak...co neni muže být...už mě bez tak málem dvakrát naprcali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ja chci ty Spidery z bazaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Co Ti v tom brání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Penize... porizeni novyho auta do rodiny a dal strkani penez do penzionu a ja jako student ted nemam na nejakou praci cas No, tak treba v lete nejaky jiny Ale jsou nadherny, presne takhle bych si predstavoval kola na svoji bilou Octavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Nemužeš mit všechno naráz! Já jsem ve 24 měl Felicii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zdarec ve svátek. Tak ráno jsem byl opláchnout Kikinu bo byla jak prase co pršelo. A teď relax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zdarec ve svátek. Tak ráno jsem byl opláchnout Kikinu bo byla jak prase co pršelo. A teď relax. Zdarec sousede, já jdu teď opláchnout sebe a hurá za zábavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Čau sousede. Kam deš pařit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Vypadá to dneska na docela dobrej večírek.Nejdřív se jdeme povozit novým Éčkem od Mercedesu-včetně řidiče a šampaňskýho,pak večeře,no a pak máme VIP vstupenky do SaSaZu na jednu hudební akcičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak si to užij. A nechlastej tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak si to užij. A nechlastej tolik. Heslo dne-nejim,nepiju,chlastám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak jíst se musí když se pije. Pak si hned na sračky co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 vydržím hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já taky když je zahrádka. V knajpě mě to moc nebaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Romane, zitra frcis do Lipy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.