Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Jj. Ještě mám jedno překvápko až tam pojedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Povidej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ale no tak! Tak napiš na skype bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ale no tak! Tak napiš na skype bejku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 když překvápko tak i pro tebe ne ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hele: Vy jste nás překvapili příjemně minule a mě stači když v neděli doraziš na kus masa bez ničeho.Prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 (editace) Nepros.... Tobě jsem jasně řekl že kdykoliv. Tzn. že přijedeme. Musíme popřát Zdeničce k narozkám ne ? Editováno: 8. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Já Tě zabiju.Neblbněte! Přijed a nic nevoz!!! Narozky jeji už je minulost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Minulost pro tebe ale ne pro nás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Ty woe...tady taky se začína bouřit...však jsem to řikal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak tady už je klid a ani neprší. Paráda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rosto: brzo dám pěkny fotečky...do kamarádek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 fakt. Tak to potěšíš Tomáše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Copak Tomášek...proutnik jeden! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Rosto: jdu chrápat.Dobrou noc a zitra opatrně k tomu Vorlajzovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 To tady dneska ještě nikdo nebyl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Čagobelo HF.Jsi tu první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 To se divím !!! Škoda žes nebyl v Turnově - super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Já byl kámo v Sosnové a taky to nemělo chybu.Pěkně jsme si zajezdili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Tak co tak co, vypravej, jak bylo mne se tam libilo dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 9. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Taky dobrá zábava ale na škopek a sele to nemá !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Houmiku: mrkni se ke mě do vlákna.Psal jsem to k sobě a fotky dám zitra protože mám vybitý foták. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Romario: takze parada, to je dobre. My meli na ctyrkolky spatny pocasi, skoda... Jo, pises tam predtim o tech nosicich na kola. Ja jel ted nedavno z Usti od slecny a co nevidim na dalnici, typek na strese 2 kola a uplne bylo videt, jak se mu to pomalu z ty strechy hrouti dolu, na ty dalnici fakt super pocit ale vcas si toho vsiml a stacil zastavit, jinak by byl peknej pruser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Houmik: ty čtyřkolky byli super ale brácha z toho spadnul...nekecám! Ještě že se nic nestalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.