jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mě nakopával, pak jsem se musel zpravit exnutím asi 3 deci zelený sis musel vykloktat,viď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 mě nakopával, pak jsem se musel zpravit exnutím asi 3 deci zelený Tome a to ještě žiješ... Toto muselo v Chabrech vypadat... Ale co jsem tak slyšel tak letos dost stížnosti...kámoš dělá v nějakým kemu v kozojedech nebo tam někde..by taky nebylo špatný tam něco uspořádat...a ty ceny bych viděl jiné než v kempu v Pze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kde?Kde?Kde?Kde? kdy a kde a kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ale jenom desetkrát to už by položilo i mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 sis musel vykloktat,viď jj, ale paráda docela, dokonce jsem se snažil bejt i milej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 kde?Kde?Kde?Kde? Jsem si tě teď normálně představil jak tu veverku z Doby ledový.. Vykulený oči a hledá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka: no v Krumlove pod namestim takova pekna kudrnata blondynka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tome a to ještě žiješ...Toto muselo v Chabrech vypadat... Ale co jsem tak slyšel tak letos dost stížnosti...kámoš dělá v nějakým kemu v kozojedech nebo tam někde..by taky nebylo špatný tam něco uspořádat...a ty ceny bych viděl jiné než v kempu v Pze... Sympatickej název ty Kozojedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tome a to ještě žiješ...Toto muselo v Chabrech vypadat... Ale co jsem tak slyšel tak letos dost stížnosti...kámoš dělá v nějakým kemu v kozojedech nebo tam někde..by taky nebylo špatný tam něco uspořádat...a ty ceny bych viděl jiné než v kempu v Pze... ono toho bylo mnohem a mnohem víc zelená, slivovice, pivo, rum s kolou, absinth a kdo ví co ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tome a to ještě žiješ...Toto muselo v Chabrech vypadat... Krom toho že lítal po polu a né sám to bylo dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bylzde: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka: no v Krumlove pod namestim takova pekna kudrnata blondynka modrooká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 to už by položilo i mě bych ti pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka: no v Krumlove pod namestim takova pekna kudrnata blondynka Jeee hele Krumlov..se zastavím na pívo v létě až pojedu zase vodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 a dáš si pivko, nebo nějakej koktejlík? tak asi nákej ten koktejlík ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Krom toho že lítal po polu a né sám to bylo dobrý no kdyby jenom po poli HF: poznáváš ji na jahůdce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ono toho bylo mnohem a mnohem víc zelená, slivovice, pivo, rum s kolou, absinth a kdo ví co ještě člověčě si pil to samý co já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ale té jiné zelené, brrr absinth Ještě tam byl žlutej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak asi nákej ten koktejlík ne? sex on the beach blue hawaian pinacolada nebo něco silnějšího ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 bych ti pomohl ok,by se ještě určitě někdo přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 člověčě si pil to samý co já nekecej Ještě tam byl žlutej ten jsem snad nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Bylzde: :smich: :smich: Toho xichtu si nevšímejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 no kdyby jenom po poli HF: poznáváš ji na jahůdce ? Sem asi o něco přišel To nepoznám páč už bylo šero když jsem jí nalíval absint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Ještě tam byl žlutej ten už byl moc přísnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka: to uz jsem se podivat nestacil mrknu o vikendu, az tam zase bude Bylzde: no jasny, staci rict, v jaky hospode jste se zasekli a ja dorazim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.