Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mároš: fakt jsem.Tys mě viděl v bundě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ale najviac sa mi páčilo jak si neveril keď sme sa zoznamovali ....tak sme museli na 2krát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Sakra, tady je z toho nejaky soukromy chat koukam ja nemuzu usnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Nazdar študáku.Ty se neučiš? Jak spát??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Máš ode mě SZ...snad se na mě vlci nebudou zlobit tak za prvé,tvá SZ mě pobavila nejdřív hodnej starej pán a teď hned ti odepíšu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mároš: to bylo super vid? Měl jsem upřimnou radost a já jsem horkokrevnej bejk a svoje city neskrývám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Romariooo: ja uz dneska prijel domu, meli jsme konferenci a pohoda... vsichni vyfesakovany, obleky, holky sukynky no a ted se rozmyslim, jestli si mam poridit kozenou rucni brzdu, abych mel komplet maly kozeny paket v aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Takže od ted Ti začinaji prázdniny? Hele a co doma? Už se to uklidnilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Mároš: to bylo super vid? Měl jsem upřimnou radost a já jsem horkokrevnej bejk a svoje city neskrývám! bolo to super som rád, že sa už poznáme aj osobne kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Romariooo: si asi uvedomili, ze to tady bez nas s brachou nepujde, tak se uklidnili nene, prazdniny ne, jeste me cekaji 16. cervna ustni zkousky, takze ted mam mesic jen nejaky prednasky ve skole, jinak nic moc, prave ze musim byt doma, pac zitra uz najizdi hosti od rana, tak aby je mel kdo ubytovat. Editováno: 19. Květen 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Romariooo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Houmik: tak jsem za Tebe rád.Supr! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Romariooo: si asi uvedomili, ze to tady bez nas s brachou nepujde, tak se uklidnili nene, prazdniny ne, jeste me cekaji 16. cervna ustni zkousky, takze ted mam mesic jen nejaky prednasky ve skole, jinak nic moc, prave ze musim byt doma, pac zitra uz najizdi hosti od rana, tak aby je mel kdo ubytovat. copak to studuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 cerrtinka: Handelsakademie mit Informationstechnologie (Commercial College of Information Technology) - obchodni akademie se zamerenim na informacni technologii. Uf, zni to slozite, co Romariooo: uz se blizi ke konci taky to auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Prdelko: nespi tam jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 tak jsem zpět,bylo to rychlý,jen 4 kamarádi z Bráníka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 cerrtinka: Handelsakademie mit Informationstechnologie (Commercial College of Information Technology) - obchodni akademie se zamerenim na informacni technologii. Uf, zni to slozite, co Romariooo: uz se blizi ke konci taky to auto mnoooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No a ted jdem na ten koktejl za barmankou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No a ted jdem na ten koktejl za barmankou bych taky zašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Prdelko: nespi tam jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka: ja za ni chodim ted kazdy vikend taky me honi mlsna na pivko, ale ted jsem zase zacal cvicit, tak nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jirka: ja za ni chodim ted kazdy vikend taky me honi mlsna na pivko, ale ted jsem zase zacal cvicit, tak nemuzu tak ji někdy blejskni,aať se pokocháme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Pfff, zkusim to, snad se povede nebo ji zkusim to.... a pak vyfotim dela tam jen o vikendu, tak na fotku musime pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Prdelko: nespi tam jo? a pak kdo spí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Pfff, zkusim to, snad se povede nebo ji zkusim to.... a pak vyfotim dela tam jen o vikendu, tak na fotku musime pockat kdo si počká,ten se dočká.A když bude i fotka bez šatů,zlobit se určo nebudeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.