baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no nekdo to musi udelat to je taky pravda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to je taky pravda :-) správně,nenechávat všechno na ženský Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Certiku,jsem na skypu.Copak potřebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Certiku,jsem na skypu.Copak potřebuješ? mě to tu pořád ukazuje že seš offline tak proto sem se ptala tak já ti to napíšu tam ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 správně,nenechávat všechno na ženský ale prace je to moooc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jsem sice off ale to je matení nepřítele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 halo halo,kde jste kdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 uklizim po snidanich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 spal bych do postele v jednu, usínat skoro až ve dvě a vstávání no to byl pokus v šest, ale to fakt nešlo. Do půl osmé v pelechu, ale stejně spánku málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 spal bychdo postele v jednu, usínat skoro až ve dvě a vstávání no to byl pokus v šest, ale to fakt nešlo. Do půl osmé v pelechu, ale stejně spánku málo ahoj Tome,tak to je mazec mě brzy ráno vzbudila pošťačka s dopisem,takže taky žádná sláva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bobaj byl zase chlastat jo?? neni ta postacka nejaka divna, takhle brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bré ráno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bobaj byl zase chlastat jo??neni ta postacka nejaka divna, takhle brzo mi povídej,sem myslela že jí vezmu koštětem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 dobré .. ? ted už skoro poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bré ráno.... ááá dobrý,dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 poštačka je v klidu, dycky většinou vylítnu ještě v trenclích pokud jsem doma.. ale nikdy nevím kdy jaká chodí abyste si nemysleli, že ta lítám schválně v trenclích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jde o to v kolik se kdo vzbudí.... kua dneska ještě do práce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já se budím brzo ale z postele lezu většinou pozděj a nebo se tam v průběhu dne ještě vracím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 poštačka je v klidu, dycky většinou vylítnu ještě v trenclích pokud jsem doma.. ale nikdy nevím kdy jaká chodí abyste si nemysleli, že ta lítám schválně v trenclích však já jí to taky ráno podepisovala v kalhotkách a tričku na spaní naštěstí je to stará paní,tak měla pochopení a neutrpěla šok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nevím jak jinde po republice ale u nás když přijedou tak pouštěj takovou melodii...třeba po noční je to fakt lahudka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jde o to v kolik se kdo vzbudí.... kua dneska ještě do práce.... dneska nebudeš mít 30..nebo jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mi povídej,sem myslela že jí vezmu koštětem bych ji asi neotevrel, kdyby me vzbudila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 mno asi se tam brutálně ochladilo tak na 28C.... venku je sice zataženo,ale 21C a ty mašiny na hale topěj..takže tam je tak nějak pořád stejně,pokud venku není 10C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nevím jak jinde po republice ale u nás když přijedou tak pouštěj takovou melodii...třeba po noční je to fakt lahudka... POšta pouští melodii? Kde to žiješ ? o tom jsem ani neslyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ahoj Najmis.Dnes vegáč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.