Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ... Skajovi sem psal at pozdravuje, ale on sem asi moc nechodí... Skaja tu byl tak docela dlouho ale jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 jo tak az takhle no to by bylo zajimave zalezi jak to beres... kamaradka je to hodne dobra... po vsech strankach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ovi ,tomášku ahoj,vás sem ještě nezdravila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ovi ,tomášku ahoj,vás sem ještě nezdravila no uz jsme mysleli ze jsme ti neco provedli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ne ja jeste ne - ale ja rovnou obedvam To já někdy ani oběd nestihnu ale dneska vyjímečně snídám zrovna teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 zalezi jak to beres... kamaradka je to hodne dobra... po vsech strankach... samozrejme by me zajimal ten squash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ovi ,tomášku ahoj,vás sem ještě nezdravila no uz jsme mysleli ze jsme ti neco provedli To já jsem asi proved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ovi jejda,to ne teda aspon o ničem nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 zalezi jak to beres... kamaradka je to hodne dobra... po vsech strankach... Kuwa to já mám asi špatný kamarádky a nebo málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To já jsem asi proved ale néé,ahojík vévodo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Problém, já ještě taky ne ani jsem se nezvedl řeším něco s kamarádkou.. konkrétně golf.. Ale asi tu není nikdo z okolí Brna aby se přidal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ale néé,ahojík vévodo Už sem se lek že jo !!! Tak tedy ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To já jsem asi proved Když budeš hodnej, tak si třebas vykecáš pusinu jak já lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Problém, já ještě taky ne ani jsem se nezvedl řeším něco s kamarádkou.. konkrétně golf.. Ale asi tu není nikdo z okolí Brna aby se přidal? Neé, to teda není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 samozrejme by me zajimal ten squash jo taak ... tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Když budeš hodnej, tak si třebas vykecáš pusinu jak já Tu až na podzim jestli pojedu do Varů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 NO určitě by ho zajímal squash Hrábě: ty mlč ty jseš z okolí ale nespoňuješ druhou podmínku věty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 NO určitě by ho zajímal squash proc myslis ze jsem s kamaradkou zacal chodit na ten squash ja? taky kvuli squashi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Problém, já ještě taky ne ani jsem se nezvedl řeším něco s kamarádkou.. konkrétně golf.. Ale asi tu není nikdo z okolí Brna aby se přidal? Jinačovice nebo jak se to tam jmenuje, pěkný hřiště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Hrábě: ty mlč ty jseš z okolí ale nesplňuješ druhou podmínku věty? Tak sukni kvůli Tobě určitě nosit nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 proc myslis ze jsem s kamaradkou zacal chodit na ten squash ja? taky kvuli squashi Zapomněl jsi ještě na rum !!! Nebo neé ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahojkyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak sukni kvůli Tobě určitě nosit nebudu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 To jsou kecy, lži a výmysli toto I když teda nevím v čem (myšleno oblečení) se squash hraje ? U golfu je to celkem volné, nesmí se jenom jeans věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Tak sukni kvůli Tobě určitě nosit nebudu Já jsem skromnej, sukně to být nemusí stačila by mini lol a nebo kraťásky, to bys mohl ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.