Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Dádo: děkuju že na mě mysliš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 U nás zatím taky ale kdoví co bude do rána Ráno to musí bejt ok páč a) musím s autem odjet na golf b ) hřiště po kroupech by asi nevypadalo moc krásně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 S tolika kamarádkama to jde celkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Myslím, jenom jsem chvilku hledal a než jsem se k tomu dostal.. možná ještě něco bude, ale nechci slibovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Budu se trošku těšit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak me ten dest chytnul po ceste do skoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 brýýý ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdarec Jardo a všeci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak me ted napada, prodat auto a vymenit ho za RS? ted zase nebudu moct spat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 @Rosťo, ahoj, samolepky jedu dnes zařídit, doufám, že paní majitelka reklamky bude přítomná @Homíku, sakra ty máš dilema, ale já to znám, nový auto pro rodinu jsem vybíral skoro tři čtvrtě roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Díky moc Pane. Já to říkám pořád že na tebe je spoleh jako na nikoho jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 rád pomůžu a jsem rád, když splním co slíbím a neslíbím co nemůžu splnit , ještě ten rozměr, tedy 30cm a 12cm (pro dámy, jsou to míry samolepek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jo, přesně tak 30 a 12 v pase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jarda: mno, ja se ted po delsi dobe svezl v benzinu na tom sportovnim podvozku a po presednuti do svoji Octavie jsem z toho byl trochu rozpacitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 no tak benzín a sníženej podvozek je nedostižnej, ovšem spotřeba turbínky je proti tvé naftě trochu (spíš dost) jinde, navíc tvé tdi je poslední staré dobré tdi s čerpadlem, totálně bezporuchové a spořivé, najezdí sposty km a nemusíš se bát o kvalitu nafty, je to rozhodování, nafta vs. benzín, já nakonec volil atmosféru benzín - vím, že nubudu mít problém ani s palivem, ani s turbem a když budu chtít, tak s tím zajedu dobrou spotřebu, sice to tolik nepojede jako s turbem, ale lenoch to taky není, prostě jsem šel střední cestou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Diky, tohle jsem potreboval slyset (cist), asi to vyresim nejakym podvozkem a kolama, ale takhle jak je, to je na palici s tim jezdit, silene to plave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dobrý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 na podvozky a kola je tu Amogh, to je odborník a ta jeho černá octávečka stojí za to , má ji ve Vašich Octáviích I jedu do města, zatím ahoj, p.s. kdyby se tu objevil lukýšek, tak všechno nej .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) ahoj Romane, jako v hospodě "čau vole", .... dobrý den se říká u soudu, na úřadech a u doktora jsi slušně vychován a to se cení Editováno: 27. Květen 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Já jsem nějakej divnej Jardo...už třetí den.Nálada na hovno a teprve ted snídám u pc.Nestihám nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 dobrý den hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Nepsala jsi to samé u F a R? Ahoj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 přeji DOBRÉ odpoledne všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Jinak az na vítr, místy velmi velmi silný golfový počasíčko parádička.. i bez slunka jsem se pěkně rozpálil, ale jelikož jsem pi*a , tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 přeji DOBRÉ odpoledne všem nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.