Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Takže toto: http://www.alza.cz/mobilni-telefon-gsm-nok...sic-d101004.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 me to bavi, lepsi nez sedet v kanclu, samozrejme kazdemu vyhovuje neco jineho. Delam servisniho technika IT Sakra,t o bych taky rád.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Zdravím a zároveň se loučím.. školu jsem jaksi vypustil a jdu s kamoskou na pizu (picu po cesky jsem psat nechtel, aby nevznikaly jisté spekulace i v této hospodě ) zatím se mějte Doufám, že to počasíko vydrží, páč budem na zahrádce a pokud by měl někdo chut, možná zbyte páč tam dělaj dosti velký a sytný porce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čerti: ahojky a papa du si prasečit do žita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak mažu domu. Čus večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Dádo! Co fotečky? Bude pokračování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Romčo nevím nevím, podíívám se, ale asi ani ne dnes ani zítra, leda v pátek po zkoušce JSem měl v plánu se učit na zítřejší zkoušku a kamarádka mi jaksi změnila plány.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dádo: s focenim Ti kdykoliv pomužu a rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) a přísaháš, že jenom s focením? PS: s touto kamoškou sme měli v plánu nějaké fotky na golfu, ale myslím jako normální, oblečená atd no víš jak to myslím Editováno: 27. Květen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 To nevim nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ale jasně, že víš jenom děláš, že nevíš PS: nemám ti ty složky raděj poslat a najdeš si co je libo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dádo: nene...já mám rád překvápka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak za rok a kousek mam 75000km tak jsem si uz zvyknul :-) nejvic jsem jel za den Praha-Brno-Plzen-Pec pod Snezkou-Praha :-) tak to jsi jednička , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Sakra,t o bych taky rád.. kdyz hledas tak se najit da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak to jsi jednička , já za rok 60.000 necelých, za 4 roky 235.000km ( s HTP) a něco málo s T4, tak okolo desítky, dvanáctky to je taky hezky, ja mam tech 75tkm jen sluzebnim a svym jeste tak 15tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Certinka: objednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čaukyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 čaukyyy Ahoj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede v zatacce drzi jako pribity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 taky zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Cau panove, tak jsem se byl project tim bobikem a smeju se jeste ted, je to paradni hracicka a krasne jede v zatacce drzi jako pribity Dej sem fotečky,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Romariooo: ja v sedm prijel domu a do ted jezdil venku, klidne ven skocim nejakou vyfotit rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Fajn! Budu se těšit na fotečky a popis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Bédo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.