Jar_da Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobré ránko přátelé dobré ranko, jakpak jsme se vyspinkaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 o.k. budu v 10.30 dole tam jako minule Plati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zdare ale tak jo - ted spis dost pracovne a ty? V pohodě. Takový běžný starosti. Vždycky může bejt líp ne? A taky hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dobre dopoledne Vcera prijeli hosti z Recka a jsou primo z mesta, kde jsem byl pred 3 lety na dovoleny s pritelkyni jak je ta Evropa mala, to je prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdravím.. totálně ZNIČENEJ.. jenom z řecka? to já to měl včera dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Hral to nekdo? :smich: ja se po*eru smichy http://www.ods.eu/hra.html To je mooooooooooooooc lol spíše než hra tak hlášky na hru zatím nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Zdravím.. totálně ZNIČENEJ..jenom z řecka? to já to měl včera dál ahojda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ta hra je nejvic ja to vcera hral a nasmal jsem se u toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahojíky čertíku včera jsem byl s dvouma ďáblíkama, tak jsem si vzpomněl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ta hra je nejvic ja to vcera hral a nasmal jsem se u toho Ty moc mi to nemyslí, ale dá se to vůbec dohrát, když nad tím tak přemejšlím? došlo mi to asi po 5minutách Pánové, já jsem vždy 2hý vítěz a navíc vydělávám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 (editace) Zdar Dado. Co zkouška? OK ? Editováno: 28. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Ahojíky čertíku včera jsem byl s dvouma ďáblíkama, tak jsem si vzpomněl tak to je milý že si na mě někdo vzpoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Rostíííí čauky jasné, dal jsem to, ale a tu dnešní jsem jaksi ehm.,. no v 4:40 jsem naznal, že na tu zkoušku fakt asi nepujdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak to je milý že si na mě někdo vzpoměl Určitě nekecej prosímti, že na Tě nikdo nemyslí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dadacek: vcera jsme se shodli, ze to asi nepujde, vzdycky tam jeden Jirka zbyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 rosřo ahojda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 teda rosťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 hlad hlad hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ovi já snídám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Hój kamarádko Certi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Pánové a dámo? proč jsem tak mrtvej? Asi po snídani si dám jako pokračování nějakej řízeček a z brambor vyrobím kaši nebo jsou jiné nabídky/nápady na jídlo? PS:do hospody mě fakt neposílejte Romčooooooooooo & spol: znám cenu kýty a řeknu vám, že je více než sympatická Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 hlad hlad hlad to mi povídej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Dadacek: mrazena pizza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 certi ty jeste nepapala? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 certi ty jeste nepapala? nene,ráno jen kafe a nic víc..ale k obědu tu mám kousek kuřátka a kaši,tak už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.