dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 JO kafeeeeeeeee, díky za připomenutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jen na skok, dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jen na skok, dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte nazdárek Tome,dlouho sem tě tu neviděla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jen na skok, dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte čau Tome.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Jen na skok, dobrý den a dobrou chuť pokud právě obědváte a zdarek! co ty stara vojno? zije se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 a hlad uz je takovej ze jdu ..... mizim se prezrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všichni, nějak není čas moc práce a tak všeho už, aby se příští týden oteplilo a proběhla nějaká grill party s rumem a zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak já už po o a začlo tady pršet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ahoj všichni, nějak není čas moc práce a tak všeho už, aby se příští týden oteplilo a proběhla nějaká grill party s rumem a zelenou to mas recht! jo a zapomel jsem rict ze ted jsem v alkohol. vezeni dal jsem si za ukol ze mesic nedam ani kapku korky .... samozdrejme pivo a vino se do toho nepocita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobre odpoledne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 taky zdravím a přeju dobré odpo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 dobre odpoledne :-) zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Taky se na brněnsku zatahuje a mě se nějak zatahuje v krku.. necu být nemocnej! To mám z té dnešní pařby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 A Abych udělal chutě, tak řízek snězenej a po smaženým sýru pokukuju že si ho dám po pauzičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 zdarek jsem dnes lital kolem vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pokracovani: http://mobil.idnes.cz/soutez-o2-o-bmw-ovla...b_operatori_vok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já se tomu jen směju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 já se tomu jen směju ja taky ale tem klukum asi nebude uplne do smichu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 curackej O2, akorat taha z lidi penize a ted se skube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jsem dnes lital kolem vas ze se neozves a nezajdem na obidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 ze se neozves a nezajdem na obidek nebyl cas jinak bych se stavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 pokracovani: http://mobil.idnes.cz/soutez-o2-o-bmw-ovla...b_operatori_vok lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 nebyl cas jinak bych se stavil tak snad priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 tak snad priste jasny urcite bych se ozval kdyz bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 jasny urcite bych se ozval kdyz bude cas jasan kde jsi byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.