O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 cau pane .-) zdarec zdarec tak zase jedes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 zdarec zdarec tak zase jedes? jj tak za hodinku jedu do Třemošnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Dobré ránko všem.Jak je u Vás? Tady leje jako z konve! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj, jak jsem psal, nadherny pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Zitra jedeme na kolech 50 km a jestli bude chcát tak budu nasranej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jooo tak to zvladnes i v desti to se neda nic delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 To my mame na dnesek zamluveny nejaky stroj na urovnani ty raseliny za barakem, tak snad prset nebude. Smejdi Rekove, se tu se mnou ted handrkovali o cenu, maji smulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 jj tak za hodinku jedu do Třemošnice toz tam pozdravuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 toz tam pozdravuj no tak dobre, jak si prejes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak dnes poprve v tomto tydnu jsem v praci stihnul i posnidat driv nez prisel obed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ja jsem zase dnes poprve v tento tyden snidani nemel :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ja jsem zase dnes poprve v tento tyden snidani nemel :-(( tak to jsme to prostridali pekne... tak a ted to zaclo leje jako z konve a zima jako krava.... pekny pocasi... jako na konec rijna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak dnes poprve v tomto tydnu jsem v praci stihnul i posnidat driv nez prisel obed... Ahoj Ovi.Máš novyho šéfa nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tak to jsme to prostridali pekne... tak a ted to zaclo leje jako z konve a zima jako krava.... pekny pocasi... jako na konec rijna.... se budu muset jit podivat ven jak to tam vypada, ale rano bylo fakt nadherne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Asi me to dneska neba a sel bych dom ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Asi me to dneska neba a sel bych dom ! a to je nejaka novinka?? ja si to dam tak do 1 a taky na to kaslu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Asi me to dneska neba a sel bych dom ! Co Ti bráni.Napiš inventura a hura domů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Co Ti bráni.Napiš inventura a hura domů... to kdyby ti delal zamestnanec tak by jsi asi nemel radost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Muj ''zamestnavatel'' mi dneska porad vola, uz me pekne sere a jeste je nasranej, ze ma zase o neco horsi vybavu v aute nez radovy pracovnik cerrtinka: ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 dobré ráno tobe taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Inventuru ? Hmmm ... mi vcera nabizela doktorka at zustanu tyden doma ... rezolutne sem ji to zamitl Precijen blizi se bike vikend tak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 tobe taky :-) ahoj bauri,ta´k konečně pátek vid.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Inventuru ? Hmmm ... mi vcera nabizela doktorka at zustanu tyden doma ... rezolutne sem ji to zamitl Precijen blizi se bike vikend tak to nejde to jsi udelal taky jedine dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 ahoj bauri,ta´k konečně pátek vid.. jj hned je to lepsi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.