Miles Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dnes je den na prd, počasí stojí zaprd, celej den se učím, a ráno nebyl proveden upgrate faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ahoj Mílo.Jak to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Ahoj Romčo, určitě na tebe myslím, ale snad by si nechtěl všechno hned Musím to přece rozvrhnout, nebo nebudu mít pak co dávat.. A vůbec, si myslíš že jsem nějakej ..... (no možná malinko ) ale záleží co si za tečky doplníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nešel nakodovat corner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Dnes je den na prd, počasí stojí zaprd, celej den se učím, a ráno nebyl proveden upgrate faceliftu Uprage jakej? nebo spíš co konkrétně..? Já se taky mám učit a nějak mi to moc nejde, no tak si přepisuju konečně první přednášku a pak mám otázky z minulé písemky, tož se an to skusím zaměřit a doufat, zbytek snad v pondělí dám (ještě 2písemky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak hezkou zábavu,čauky Děkuji, ale já neodcházím, jen se musíme domluvit, jaké DVD vložíme do soustruhu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Nešel nakodovat corner Jak to? Kdo Ti to dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 (editace) ve škodovce jeden maník a proč to nevím bud to moje autí nemůže mít a musím mít nějek ten bazmek, nebo to neuměl... Editováno: 30. Květen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Milo: a proč nezkusiš Rolbaře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Domluvil mi to Rosťa, podle mýho asi mi fakt chybí nějakej bazmek, nebot ten týpek na tom VAGu furt klikal, takže něco uměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Na Rolbaře nemám kontakt, je z Prahy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mílo: Rolbař pracuje jak v Praze tak i na horách-Pec pod Sněžkou a je skutečně dobrej ve svém oboru. Co ty výplně? Už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mám je v pokoji složený vedle loketky, montáž bude bůhví kdy, nemám čas a venku je škaredě a protože nám garáž pršelo by na mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mě to neba.. pujdu asi za chvilku spát a ráno raděj brzo vstát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mě to neba.. pujdu asi za chvilku spát a ráno raděj brzo vstát.. tak dobrou noc dady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 já tepreve začínám pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 já tepreve začínám pracovat tak hezkou noční přeju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tak dobrou noc dady Děkuji čertíčku :-* a že neuhodnete, co si vezmu na čtení na dobrou noc..? nápověda: červená knihovna to nebude a nebo změním názor a usnu u telky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 faty: ty vorkuješ v noci jo? PS. nechce mi někdo udělat čajík? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Mě to neba.. pujdu asi za chvilku spát a ráno raděj brzo vstát.. Co jdeš ráno dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 PS. nechce mi někdo udělat čajík? Aby Ti po něm ale nebylo pokud ho ale nezchladíš třeba rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Co jdeš ráno dělat? že by golf ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 aaaa, pana Hrábě vítám takovej ten smajlík s kývající hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Aby Ti po něm ale nebylo pokud ho ale nezchladíš třeba rumem dobrý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Co jdeš ráno dělat? Jo tak to ti tedka nepovím, hlavně musím vstát.. nebo se nechám vzbudit každopádně dopoledne to spíš bude mega nabitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.